INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO - AC MILAN

Uluitor! Fanii lui Inter Milano au muncit 3 luni pentru supercoregrafia pregătită la derby-ul cu AC Milan!

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 10:36

Mâine seară, pe San Siro-Meazza, se anunță un nou Derby della Madonnina cu casa închisă. Vor fi 78.000 de fani și încasări de 5 milioane de euro la Inter - Milan, mâine, ora 21:30, în direct pe TV Digi Sport 3 și Telekom.

Tifosii nerazzurri pregătesc de trei luni o coregrafie de excepție pentru această ocazie și i-au invitat pe spectatorii cu bilete la meci din zona inelului verde să fie în Peluza Nord cu cel puțin o oră înaintea startului.

"Va fi un spectacol la care vor participa sectoarele 1, 2 și 3 și avem nevoie de timp pentru operațiunile de desfășurare a impunătoarei coregrafii. Contăm pe sprijinul tuturor interiștilor din tribune ca showul să iasă perfect", e mesajul transmis de reprezentații Curva Nord.

500 de zilepe banca tehnică a lui Inter va bifa Luciano Spalletti chiar la derbyul cu Milan, de mâine seară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  20 Octombrie 2018, 12:17

Forza Inter, Milano siamo noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează