INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Horror! Un fotbalist costarican a sfârșit între fălcile unui crocodil

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 10:58 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 10:59

Jucătorul lui Deportivo Río Cañas, Jesus Alberto Lopez Ortiz, a fost sfârtecat de un crocodil, care l-a surprins în timp ce se afla la scăldat. Deși reptila e protejată prin lege, polițiștii au trebuit să o împuște pentru a recupera cadavrul!

Tragedie în fotbalul costarican! Un jucător și-a pierdut viața, sfâșiat de un crocodil. Jesús López Ortiz, de la clubul Deportivo Río Cañas, se afla la scăldat când reptila l-a atacat, pentru ca apoi să-l devoreze de viu! Într-un videoclip apărut în mediul online, crocodilul poate fi văzut înotând cu trupul fotbalistului de 29 de ani între fălci.

Harry Kane pune presiune pe Tottenham! Ce ultimatum i-a dat președintelului clubului
MERCATO
Harry Kane pune presiune pe Tottenham! Ce ultimatum i-a dat președintelului clubului

Au urmărit crocodilul cu o canoe

Localnicii l-au urmărit pe prădător cu o canoe, însă, în cele din urmă, a fost nevoie ca polițiștii să-l împuște pentru a putea recupera trupul mutilat al victimei. Poreclit "Chucho", Lopez Ortiz era căsătorit și avea doi copii, de opt, respectiv trei ani. Familia lui a apelat la mila publică pentru a putea acoperi costurile înmormântării.

Strângere de fonduri pentru înmormântare

Antrenorul Luis Carlos Mones a oganizat o strângere de fonduri în acest sens, în vreme ce cubul, activ într-o ligă de amatori, i-a adus un ultim omagiu: "Cu adâncă tristețe facem public decesul jucătorului nostru, Jesús López Ortiz, care s-a alăturat Domnului. Odihește-te în pace, Chucho. Împărtășim durerea familiei tale".

Crocodilul se numără printre animalele sălbatice protejate prin lege

Ministerul Mediului și Energiei din Costa Rica interzice vânătoarea sau uciderea animalelor protejate, printre care se află și crocodilii. Dar poliția locală a decis să intervină, în conformitate cu legea privind fauna sălbatică, care le permite uciderea reptilei "pentru recuperarea cadavrului".

Într-un comunicat, aceștia au și precizat că "s-au depus toate eforturile pentru a recupera corpul persoanei decedate fără a provoca răni crocodilului, ceea ce nu a fost posibil". z

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! Fostul fundaș de la Real Madrid, fault extrem de dur în Copa Libertadores » I-a rupt piciorul unui adversar și a izbucnit în lacrimi

Cristi Chivu le-a dezvăluit olandezilor regretul carierei: „Sunt puține momente la care mă gândesc și zic «fuck!», dar ăsta e unul dintre ele”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  02 August 2023, 11:43

Ferească bunul Dumnezeu!!!

Mariann_77
Mariann_77  •  02 August 2023, 11:42

Ce fotbalist mai era si asta ca nu are familia lui bani sa-l inmormanteze, oricum trebuie sa fii slab de minte sa te scalzi intr-un rau plin de aligatori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează