INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Un jucător-cheie de la Manchester United ar putea să ajungă GRATIS la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 17:30

Managerul celor de la Real Madrid, Santiago Solari, dorește să îl aducă înapoi la clubul madrilen pe Juan Mata.

Conform jurnaliștilor de la sportsmole, Solari este un mare admirator al lui Mata și vede în el un atacant versatil, ideal pentru compartimentul ofensiv al lui Real Madrid.

Mata este nemulțumit de faptul că la Manchester United nu mai prinde primul "11" și se gândește să plece de pe Old Trafford. Contractul jucătorului spaniol expiră la finalul acestui sezon, iar Real Madrid ar putea să îl transfere gratis.

În perioada junioratului, Juan Mata a mai jucat pentru Real Madrid, însă doar pentru echipa a doua a clubului madrilen. Acesta a punctat 39 de partide pentru Real Madrid Castilla înainte de a se transfera la Valencia in 2007.

Înainte să ajungă la Manchester United, Juan Mata a mai jucat pentru Chelsea, Valencia, Real Madrid și Real Oviedo.

În vârstă de 30 de ani, Juan Mata a înscris patru goluri și a oferit doua asisturi în 16 partide jucate pentru Manchester United în acest sezon.

(articol de Cosmin Olteanu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  11 Decembrie 2018, 17:43

Hm!Cand a venit la United,Maurinho a zis ca nu are nevoie de Mata-pe care l-a avut titular incontestabil la Chelsea!Intrebare:Daca Maurinho (re)vine la Real Madrid,va avea nevoie de Mata?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează