INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METZ

Șocant! Un junior de la clubul lui Laszlo Boloni a bătut un adversar și acesta a murit azi la spital!

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 21:11 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 21:11

În timpul unui turneu de juniori de la Frankfurt, un jucător de la FC Metz a lovit în cap și în gât un adversar german în incidentele ce au urmat după meci. Adolescentul bătut a intrat în moarte cerebrală și s-a stins astăzi, la spital.

Loți Boloni și oficialii clubului său, FC Metz, sunt șocați de vestea primită. Un incident incredibil a dus la moartea unui adolescent, iar vinovat este un fotbalist de la academia grupării lorene!

Atacatorul are 16 ani. Victima avea 15. A făcut hemoragie cerebrală

Duminică, în timpul unui turneu de juniori U17-U19 disputat în Germania, la Frankfurt, meciul dintre FC Metz și JFC Berlin s-a încheiat neașteptat, cu o bătaie pe teren.

Un jucător francez, de la Metz, în vârstă de 16 ani, l-a lovit violent în cap și în gât pe un puști german de la adversari, cu un an mai mic, și acesta s-a prăbușit în iarbă, inconștient.

Transportat de urgență la spital, germanul a suferit o hemoragie cerebrală și, a doua zi, a intrat în moarte cerebrală. Șansele lui de a supraviețui erau minime.

Jucătorul lui FC Metz a fost reținut de poliție și e încă în arest

Vestea tragică a venit astăzi. „Un băiat în vârstă de 15 ani a decedat la spital din cauza leziunilor cerebrale suferite duminică, în urma unor incidente ce au avut loc la un meci de fotbal. Va fi făcută o autopsie în următoarele zile", a anunțat poliția germană.

Jucătorul lui Metz a fost reținut de poliție și este și acum în arest. Clubul lui Boloni a reacționat. „FC Metz a aflat cu stupefacție de drama de la Frankfurt. La sfârșitul partidei, desfășurată într-o atmosferă liniștită, s-a pornit o încăierare de neînțeles, un tânăr jucător german fiind spitalizat în stare gravă. În acest moment, justiția germană care se ocupă de caz investighează pentru a face lumină în acest tragic eveniment", a comunicat gruparea franceză.

A precizat că „un jucător de la FC Metz este audiat. El neagă faptul că a premeditat să-i facă rău băiatului. Suntem la dispoziția autorităților germane pentru a ajuta ancheta. Clubul nostru este șocat de tragedie".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Kylian Mbappe i-a spart nasul unei tinere: „Eram în stare de șoc, knock-out. Mi-a fost frică”

Un patron din Liga 1, prezent la finala Europa League: „Am venit să văd 3 jucători de la Sevilla și 3 de la Roma”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
alenb
alenb  •  01 Iunie 2023, 11:29

Probabil ca juniorul “francez” ***. Vad ca astia evita sa dea numele criminalului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

esperando
esperando  •  01 Iunie 2023, 08:53

Buna ziua! Am participat la acest turneu si am stat in preajma juniorilor de la FC Metz. Am primit o informare despre un incident la turneu dar fara detalii.

esperando
esperando  •  01 Iunie 2023, 08:40

Buna ziua! Am participat la acest turneu si am stat in preajma juniorilor de la FC Metz. Am primit o informare despre un incident la turneu dar fara detalii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează