INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Un legendar atacant al lui Arsenal aruncă bomba: "Wenger a fost dat afară, nu a vrut el să plece"

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 23:00

Fostul atacant al lui Arsenal Londra Ian Wright este convins că Arsene Wenger nu a dorit să plece de la formația londoneză, ci a fost silit de șefii săi.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Wright a declarat că Wenger nu este tipul de antrenor care să plece de la o echipă înainte de expirarea contractului. Fost vârf a mai mărturisit că i s-a părut ciudat ca la conferința de presă susținută de francez cu o zi înainte să nu prezinte niciun indiciu, iar în următoarea zi să-și anunțe plecarea.

"Arsene Wenger este un om cu principii, onest și integru. De aceea sunt convins că a fost demis și nu a demisionat. Oricât de criticat vehement și insultat ar fi, Arsene nu este un om care să plece înainte de terminarea unui contract. Este o situație tristă referitor ceea ce s-a întâmplat și nu cred că vom află vreodată cine este responsabil, pentru că se vor ascunde fiecare în spatele celuilalt. Într-o zi el face o conferință de presă fără nici un indiciu despre asta, iar în următoarea zi pleacă. Cu toate acestea, Arsene pleaca cu capul sus. De aceea, indiferent de rezultate, este imperativ să fie considerat un simbol al lui Arsenal, și merită să fie considerat o legendă a fotbalului", a spus Wright.

Ian Wright, 54 de ani, a evoluat timp de 7 sezoane în tricoul lui Arsenal (1991-1998), în ultimele două fiind pregătit de Wenger.

185 de goluri în 288 de partidea înscris Wright pentru Arsenal în toate competițiile fiind pe locul 2 în clasamentul all-time, după Thierry Henry

Surse: dailytrust.com., vanguardngr.mid-day.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează