INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Un supertalent de la Ajax, pe lista Barcelonei: mijlocașul în vârstă de 21 de ani care i-ar putea locul lui Iniesta

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 11:36

Barcelona este în căutarea unui fotbalist de perspectivă la mijlocul terenului, iar soluția găsită de oficialii catalanilor este un jucător în vârstă de 21 de ani, de la Ajax Amsterdam.

Donny van de Beek este considerat de Robert Fernandez, oficial al liderului din Primera Division, un fotbalist ce se poate plia sistemului de joc al formației lui Ernesto Valverde și care i-ar putea locul în viitorul apropiat lui Andres Iniesta, ajuns la 34 de ani.

Van de Beek a fost promovat în prima echipă a celor de la Ajax sezonul trecut, reușind să-și găsească rapid un loc de titular în formația care ocupă locul secund în Eredivisie. În acest sezon din campionatul olandez, mijlocașul a evoluat în 31 de partide, reușind să înscrie 10 goluri.

Pe lângă Van de Beek, Barcelona se interesează și de serviciile altor trei jucători din lotul ”lăncierilor”. Astfel, fundașul central Matthijs de Ligt ar putea ajunge pe ”Camp Nou” în cazul în care Samuel Umtiti îi va părăsi pe catalani, iar Frankie de Jong și fiul fostei legende a fotbalului olandez Patrick Kluivert, Justin, sunt și ei atent monitorizați de scouterii clubului ”blaugrana”.

9 milioane €este cota de piață a fotbalistului în vârstă de 21 de ani, căruia îi expiră actualul contract cu ”lăncierii” în vara lui 2022

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  21 Aprilie 2018, 07:48

VAN DE BEEK, DE LIGT, DE JONG... ODATĂ BARCA ȘI REAL ERAU PLINE DE OLANDEZI ~ KLUIVERT, REIZIGER, COCU, FRANK DE BOER, RONALD DE BOER ~ SNEIDER, ARJEN ROBBEN, DRENTHE, VAN NISTERLOOY ~ NATIONALA LOR E ÎN PICAJ, RATĂRI CE 2016 ȘI CM 2018 ***

Vezi toate comentariile (1)
Comentează