INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUSPENDARE

Veste proastă pentru Ronaldo: Recursul Realului a fost respins

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 20:04

Ronaldo nu a scăpat nici de această dată de suspendarea de cinci etape primită după meciul tur cu Barcelona din Supercupa Spaniei.

După ce solicitarea făcută la Curtea de Apel i-a fost respinsă, nici Comisia de Dicplină pentru Sport din Spania nu l-a iertat pe portughez, anunță Marca.

Lusitanul a ispășit până acum două meciuri de suspendare: returul cu Barcelona și meciul din prima etapă cu Deportivo.

Cristiano Ronaldo a fost suspendat cinci etape după ce l-a bruscat pe arbitrul meciului tur din Supercupa Spaniei.

Portughezul fost eliminat în minutul 82 pentru cumul de cartonașe galbene, la două minute după ce marcase golul de 2-1. Avea deja un galben pentru că își scosese tricoul pentru a celebra reușita. A doua oară, arbitrul a considerat că a simulat în careu. Fotbalistul și-a vărsat nervii pe central și l-a împins imediat după ce a primit cartonașul roșu.

După eșecul de la Comisia de Disciplină pentru Sport din Spania, Real mai poate ataca decizia acum doar la TAS.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  22 August 2017, 21:06

Cel mai penibil cartonas galben e cel pentru scoaterea tricoului, omul asa se bucura, ce aveti voi cu el? Daca tot aveti ceva cu scoaterea tricoului, puneti o regula, cel care scoate tricoul sa plateasca 100-500-1000 euro amenda si gata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează