INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Veste-șoc la Real Madrid! Zinedine Zidane a anunțat că va pleca de la echipă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 13:50

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a avut o conferință de presă care nu era în programul oficial al echipei. Alături de el a fost și președintele Florentino Perez.

"Am luat decizia de a pleca și de a nu mai fi antrenorul lui Real în sezonul viitor. Nu voi antrena în sezonul viitor. Nu caut altă echipă. Am vorbit cu președintele și i-am explicat. Este un moment straniu, dar e important. Trebuia să fac asta. Așa e mai bine pentru toți. Echipa trebuie să câștige, iar eu am nevoie de o schimbare. Am nevoie de un alt discurs, altă metodologie și de aceea am luat decizia asta.

Trebuie o schimbare și am luat decizia de a nu mai continua începând cu noul sezon.Cum a zis și președintele, pot reveni. Madrid mi-a dat totul. Voi fi aproape de acest club mereu. Pentru mulți nu are sens, dar are pentru mine. E momentul unei schimbări. Și pentru jucători e la fel. După trei ani este decizia adecvată. Vreau să mulțumesc fanilor. Mereu m-au sprijinit. Le mulțumesc tuturor de la acest club.E un club care are o exigență foarte mare. Aici lumea dă totul. Au fost momente frumoase, dar și momente grele. Asta te face să gândești. Eu cred că și jucătorii au nevoie de schimbare.

Eu sunt un câștigător. Eu vreau să câștig. Dacă nu simt că voi câștiga, fac o schimbare. E vina mea. Nu voi da vina pe alții. Eu trebuie să plec.

Se ajunge la un moment în care te întrebi «Ce să le cer mai mult?» E momentul ca ei să audă un alt discurs, ca să câștige din nou. Și jucătorii știu că plec. Nu am vorbit cu fiecare jucător, dar lotul știe. Am vorbit cu Sergio Ramos, căpitanul.

E decizia mea. Poate greșesc, dar așa gândesc acum. Dacă nu văd clar că vom continua să câștigăm, atunci e momentul în care mai bine schimb. Nu vreau să fac prostii. Nu vreau să vorbesc despre lot și despre schimbări la nivelul lotului. Jucătorii și-au demonstrat valoare. Nu trebuie să vorbesc despre ce urmează pentru echipă.", a declarat Zinedine Zidane în conferința de presă.

"E o zi tristă. Este o decizie pe care nu o așteptam. Este trist pentru toată lumea. Zidane știe că l-am iubit ca pe niciun alt jucător. Îmi doream să continue. Ieri am aflat vestea. Mi-ar fi plăcut să-l conving să stea, dar când Zidane ia o decizie, nu se schimbă. Nu am nicio îndoială că se va întoarce. Dacă are nevoie de o pauză, o merită"Florentino Perez

Zinedine Zidane, 45 de ani, a venit la Real Madrid în ianuarie 2016, înlocuindu-l pe Rafa Benitez.  Cu el pe bancă, Real a câștigat de trei ori la rând UEFA Champions League, un campionat, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, două Campionate Mondiale ale Cluburilor și două Supercupe ale Europei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
107054686388652
Mircea Ordean  •  16 Iunie 2018, 19:38

Zineddine îmi pare un om deosebit.

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Iunie 2018, 09:07

Zidane de origine algerian (musulman) pleaca in semn de solidaritate cu benzema care are origini algeriene(musulman)

visiniujohn
visiniujohn  •  31 Mai 2018, 22:53

il vrei la steaua ?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează