INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Veste uriașă primită de AC Milan! Va putea juca în acest sezon în Europa League: decizie TAS

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 16:30

AC Milan a primit o veste excelentă azi, aflând de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv că va putea juca în Europa League în acest sezon.

I-a admis clubului italian parțial apelul împotriva sancțiunii dictate de UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

Jucătorii Milanului exultă pe rețelele de socializare și se bucură de faptul că vor putea evolua în cupele europene. TAS a solicitat celor de la UEFA să reanalizeze cazul.

AC Milan a terminat sezonul trecut pe locul 6 și va putea juca în Europa League. Astfel, milanezii vor lua locul Fiorentinei, care fusese admisă în cupele europene, ocupanta locului 8.

Prezentarea cazului 

UEFA a decis la 27 iunie să o excludă pe AC Milan din cupele europene și să o amendeze cu 30 de milioane de euro! Decizia nu era definitivă.

În campania de transferuri din vara trecută, milanezii au cumpărat fotbaliști în valoare de 191 milioane de euro și nu au făcut dovada că au acoperire pentru întreaga sumă care ar fi trebuit plătită. Doar Bonucci și Andre Silva au costat 80 de milioane.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
10215303432809707
Gb Alessandro  •  20 Iulie 2018, 20:55

gsp v-ati dovedit inca o data jalnici ca si ziar de sport. deja dupa stirea initiala vi sa atras atentia ca bate campi dar se pare ca asa va place voua

rmd55
rmd55  •  20 Iulie 2018, 17:23

Cum sa cheltui atatia bani pe jucatori si sa termini pe locul 6? :)))))

unurt1
unurt1  •  20 Iulie 2018, 17:06

Face Talpan contestatie sa fie inclusa CSA in locul lui AC Milan in cupele europene!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează