INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ultimele vești despre starea lui Florin Andone » Când va reveni internaționalul român pe gazon

Florin Andone FOTO Guliver/Gettyimages
Florin Andone FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2021 13:11 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 13:11

Graham Potter, antrenorul echipei Brighton, anunță că recuperarea lui Florin Andone a decurs bine și că nu vrea să riște cu revenirea grăbită a românului: „A lipsit mult timp, așa că trebuie să avem grijă”.

Florin Andone nu va putea ajuta naționala, aflată într-o criză de atacanți, în primele trei jocuri ale preliminariilor CM 2022. Asta pentru că nici la Brighton nu prinde încă lotul. „Ne bucurăm că el a revenit la antrenamente. Știm cu toții c-a trecut printr-o perioadă lungă de recuperare și a tras din greu. Și cei stafful nostru medical au reușit ceva fantastic cu el. Acum trebuie să aibă răbdare și, probabil, va primi curând și minute”, a dezvăluit managerul Graham Potter pentru „SussexLive”.

Florin Andone s-a accidentat la Galatasaray

Andone s-a rupt într-un meci cu Rizespor, pe 14 iunie, pe când era împrumutat la Galatasaray. A fost vorba despre o leziune la ligamentele genunchiului drept și atacantul român s-a întors pentru operație și refacere la Brighton, cu care se află sub contract până în 2023. Potter e optimist, însă circumspect. 

„Ne așteptăm să intre după pauza meciurile interțări. Depinde și de cum se va simți Florin în următoarele săptămâni. A lipsit mult timp de pe teren, așa că trebuie să avem grijă”. În aprilie, printre alți adversari, Brighton le va înfrunta pe Manchester United, Everton și Chelsea. 

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Florin Andone la Brighton în sezonul 2018/19

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Antrenor din Premier League, demis după 5 ani în care a revitalizat clubul

Operațiunea Cristiano Ronaldo. Marca anunță mutarea anului pe axa Real Madrid - Juventus Torino

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează