INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Albastru la orizont » Chelsea, în pole-position pentru titlul din Premier League

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 21:24

Tottenham se ține scai de Chelsea: 4 puncte distanță. Însă liderul a scăpat și de ultimul adversar incomod, Everton: 3-0. 

Tottenham vrea să se bată până la capăt. Însă e greu să vii să joci după demonstrația de forță a liderului Chelsea la Liverpool.

Acolo unde Everton, ultimul hop în drumul spre titlu, a fost spulberată de Pedro, vinclu!, Gary Cahill și Willian în 20 de minute (66-86). Iar când adversarul este Arsenal, un colos cu orgoliul rănit, e și mai dificil.

Rezumatul VIDEO al meciului Everton-Chelsea!

Le-au tremurat picioarele

Presiunea pusă de albaștri asupra jucătorilor lui Mauricio Pochettino s-a simțit în tot ce au întreprins. Ocazii de care altădată ar fi profitat prompt le-au irosit lamentabil în prima repriză. Dele Alli, de la 3-4 metri, Eriksen "peste", din apropiere, Vertonghen, refuzat de Cech.

Două goluri în 3 minute

Wanyama a continuat seria ratărilor. Dar la cât de vulnerabilă este apărarea lui Arsenal, a fost o chestiune de timp până ce mingea s-a oprit în poarta lui Cech. Dele Alli a spart gheața (55). Apoi, 2-0. Kane, din penalty! Și Spurs rămân la 4 puncte de Chelsea.

Problema? Liderul are un program mai ușor, în timp ce ei vor mai avea de-a face cu Man. United și cu Leicester, campioana regăsită! 

Albaștrii, 3 meciuri acasă. Spurs, 3 "afară"

  CHELSEA (81p) TOTTENHAM (77p)
Etapa 36 Middlesbrough (a) West Ham (d)
Etapa 37 West Bromwich (d) Manchester United (a)
Restanță Watford (a) Leicester (d)
Etapa 38 Sunderland (a) Hull City (d)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează