INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Avantaj tăiat cu foarfeca: de la -9 la -4 în doar 6 minute! Final de sezon incendiar în Italia » Duminică e Juventus - Napoli

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 10:06

Juventus a terminat la egalitate, 1-1, cu Crotone, în timp ce Napoli a câștigat clar cu Udinese, 4-2. Distanța dintre cele două echipe este de 4 puncte.

Execuția acrobatică a lui Simy, atacantul lui Crotone, amintind vag de bijuteria lui Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor, a reaprins lupta la titlu. Juve s-a împiedicat, Napoli s-a trezit și a întors de la 1-2 cu Udinese, iar duminică e marea finală!

Timp de 13 minute Juventus a avut practic titlul în buzunar. Conducea cu 1-0 la Crotone, iar Napoli gâfâia cu Udinese pe San Paolo, 1-2. Nouă puncte avantaj și duminică meciul direct acasă erau peste așteptările cele mai optimiste ale lui Allegri. Dar bianconerii au tras frâna de mână și trupa lui Zenga a profitat. Tot o foarfecă le-a tăiat avântul, nigerianul Simy, fără pretenția de-a se compara cu perla lui Ronaldo din Ligă, echilibrând situația. A fost semnalul ce a trezit-o din comă pe Napoli, revenită, în 6 minute, de la -9 la -4 puncte de Juve!

"Am fost naivi"

Albiol și Milik, ratangiul cu Milan de pe San Siro, au răsturnat o trupă total debusolată și ajunsă la 10 eșecuri la rând. Apoi, Tonelli, care i-a luat fața lui Chiricheș ca înlocuitor pentru Koulibaly, a ucis suspansul (4-2). Iar Napoli poate profita de traseul mai dificil al liderului, cu deplasări la Inter și Roma, cu condiția să dea lovitura la Torino.

"Am fost naivi, primind gol atât de ușor. Dar nu semnez pentru egal duminică, jucăm la victorie", a avertizat Allegri, recunoscând meciul slab al campioanei. Lentă, cu multe erori la construcție și cu suficiența păguboasă de a apăra avansul asigurat cu capul de Alex Sandro, din al 10-lea assist marca Douglas Costa.

3 meciuri din ultimele 4 ale lui Juventus în Serie A s-au terminat cu gol primit, după ce în precedentele zece poarta rămăsese intactă

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Crotone - Juventus

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Napoli - Udinese

"Am încercat să-l imit pe Ronaldo, însă golul meu e foarte important pentru salvarea de la retrogradare. Nu mă interesează dacă o ajută pe Napoli" Simy, atacant Crotone

Stoian, 9 recuperări și nota 6

Titular incontestabil cu Zenga, Adrian Stoian a jucat 77 de minute și n-a dezamăgit. "Multă muncă pentru a se pune mereu la dispoziția echipei. A apărut la dublaj, a încercat câteva acțiuni și, în afara unor mici erori, a știut să se descurce bine", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, care l-a notat pe mijlocașul român cu 6, cu 9 mingi recuperat și 22 de pase corecte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează