INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Cristiano Ronaldo a răbufnit după ce a fost schimbat la ultimul meci al lui Real: "Nu mă urmări pe mine, uită-te la meci!"

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2018 10:01

Levante și Real Madrid au terminat la egalitate, 2-2, în etapa a 22-a din Spania. Zinedine Zidane, antrenorul lui Real, a fost laconic când a explicat de ce l-a înlocuit pe Cristiano în minutul 82. "Era prevăzută această schimbare. Nimic mai mult. Trebuia s-o fac și am făcut-o".

Extrem de greu acest an la Real Madrid. Și aproape imposibil de prevăzut. Când crezi că echipa își revine, după două jocuri bune, 7-1 cu Depor și 4-1 la Valencia, atunci cade din nou. Și Cristiano, la fel. Două goluri contra galicienilor, tot "dublă" și pe "Mestalla". Iar sâmbătă, fără efect, fără impact asupra meciului.

La o asemenea partidă, doar să fie chemat pe bancă îi mai lipsea portughezului. Și a fost. În minutul 82, la 2-1 pentru madrileni, i-a cedat locul lui Asensio.
"A 36-a oară când era schimbat în 401 meciuri ca titular la Real. Nici 10%", a observat As.

Cristiano a trecut zâmbind ironic pe lângă Zidane și s-a așezat printre rezerve. Văzând că un cameraman caută insistent un prim-plan cu el, s-a enervat.
"Nu mă urmări pe mine, uită-te la meci!", i-a spus, punând apoi degetul la gură. Parcă spre toți jurnaliștii: "Tăceți!".

cr7 1

cr7 2

cr7 3

Întrebat la interviul scurt de la beIN Sports de ce l-a înlocuit pe lusitan, antrenorul a răspuns scurt: "Voiam un jucător în plus în linia mediană, aveam nevoie de putere la centrul terenului. Și era prevăzută această schimbare. Nimic mai mult. Trebuia s-o fac și am făcut-o".

"Dacă am fi aflat care e problema, am fi rezolvat-o deja. Noi toți suntem vinovați, jucătorii și antrenorul. Ar trebui să vorbim mai puțin și să demonstrăm mai mult pe teren. Al doilea gol primit ne-a înfuriat pe toți, nu doar pe mine. În momente dificile, ar trebui ca experiența să te ajute să reziști în finalurile de joc" Sergio Ramos, căpitan Real Madrid

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
stelistul1
stelistul1  •  04 Februarie 2018, 16:01

In mod clar nu a fost multumit de schimbare, dar nici nu a spart usi ca o mare vedeta din tara.

581348092214645
Edy Soos  •  04 Februarie 2018, 12:39

Real madird ce gramatica aveti!!!

danvaideeni
danvaideeni  •  04 Februarie 2018, 10:40

Figuri! Asa se intampla cand banul dicteaza !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează