INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST

VIDEO Decizie drastică după gestul golănesc al lui Carragher » Cum a fost sancționat după ce a scuipat o fetiță de 14 ani

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 12:16

Fostul internațional englez de la Liverpool Jamie Carragher, analist la Sky Sports, și-a cerut scuze după derapajul dezgustător în care a scuipat o fetiță de 14 ani: "Îmi pare rău, am făcut un lucru dezgustător. Au fost cinci secunde de nebunie". 

În week-end, după Man. United - Liverpool (2-1), un fan din Manchester l-a provocat pe Jamie Carragher, luându-l peste picior pentru eșecul fostei sale echipe. Actualul analist sportiv, 40 de ani, a coborât geamul mașinii și, din mers, l-a scuipat, împroșcând-o cu salivă și pe fata acestuia, în vârstă de 14 de ani.

Gest care, o dată dezvăluit de Daily Mirror, a declanșat oprobriul general.
Suspendat pe termen nelimitat de Sky Sports, Carragher a făcut luni turul televiziunior, pentru a-și cere scuze. La Sky News, ITV și BBC. "Îmi pare rău, a fost ceva dezgustător. Cinci secunde de nebunie dificil de explicat. Parcă s-a întâmplat în afara corpului meu".

La Sky News, după ce a văzut clipul postat de Daily Mirror, prezentatoarea Sarah Hewson l-a întrebat: "Jamie, e îngrozitor, cum te simți acum, în fața acestor imagini?". "E inacceptabil. Regret profund, mai ales pentru fata de 14 ani prinsă la mijloc în acest conflict. Și eu sunt tată, am o fată de aceeași vârstă și, dacă ar păți același lucru, mi-e greu să spun acum ce i-aș face acelei persoane".

"Să scuipi e cel mai josnic lucru. N-am mai făcut-o niciodată și nici nu voi mai face. Dacă aș putea, aș schimba tot ce s-a întâmplat, dar acum nu pot decât să îmi cer scuze"
Jamie Carragher, fost jucător la Liverpool

"Nu vrem să își piardă slujba. Nu despre asta e vorba. Am vrut doar scuze și explicații. Oricine poate greși, suntem oameni"
Tatăl fetei scuipate de Carragher

Vezi și: VIDEO Derapaj dezgustător al unui fost jucător de la Liverpool! Imagini incredibile: a scuipat o fetiță de 14 ani și pe tatăl său

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adicn
adicn  •  13 Martie 2018, 13:48

Să fi văzut de era la noi, oprobriul general!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează