INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA - ITALIA 1-1, 5-3 D.PEN.

VIDEO Detalii incredibile despre conflictul Zidane - Materazzi: "Când o să vezi faza n-o să-ți vină să crezi! Mai lipsea să strige «olé!»"

Zidane și Elizondo la momentul eliminării Foto: Guliver/Getty Images
Zidane și Elizondo la momentul eliminării Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 11:22

Arbitrul Horacio Elizondo, 54 de ani, care a condus finala CM 2006 Franța - Italia, a vorbit la un Ted Talk despre momentul în care l-a eliminat pe Zidane pentru capul în pieptul lui Materazzi, în minutul 110 al meciului. Finala a fost câștigată la penalty-uri de Italia, 5-3.

Argentinianul a mărturisit că nu a văzut momentul și nici asistenții săi nu au fost pe fază. L-a salvat spaniolul Cantalejo, care era al patrulea arbitru al întâlnirii.

"L-am văzut pe Materazzi pe jos, la 30-40 de metri. Am întrerupt jocul. Imediat mi-am întrebat asistenții ce s-a întâmplat. Ambii mi-au răspuns că n-au văzut absolut nimic! A intervenit însă arbitrul de rezervă, Luis Medina Cantalejo, care a țipat: «Teribilă, teribilă lovitură a lui Zidane cu capul asupra lui Materazzi. La naiba, când o să vezi faza n-o să-ți vină să crezi!». Mi-a explicat scena într-un mod foarte intens, la final tot ce mai lipsea era să strige «olé!»", a explicat Elizondo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close