INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

VIDEO Discuție genială între Henry și Ibrahimovici: "De ce nu e și poza ta aici?" » Replica monumentală a lui Zlatan !

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 14:13

Zlatan Ibrahimovici și Thiery Henry au luat parte la un interviu organizat de Sky Sports în care francezul a ocupat rolul de reporter, în timp ce Zlatan a făcut ce știe mai bine: s-a dat în spectacol.

Printre întrebările despre starea de sănătate, recuperare și planurile de viitor, Henry a strecurat o întrebare care pe alții i-ar fi stingherit. Pereții sălii de antrenament erau pictați cu chipurile jucătorilor legendari ai formației din Manchester, însă Zlatan lipsea. În stilul său obișnuit, carismaticul suedez a dat o replică genială: "Știam că asta mă vei întreba. Anul viitor voi fi acolo. Știi de ce nu sunt deja aici? Pentru că ei încă nu știu cum arată Dumnezeu".

Nu este prima dată când cei doi se dau în stambă în timpul unui interviu. Anul acesta, în ianuarie, cei doi l-au tachinat pe Paul Pogba. Vezi aici imaginile.

Zlatan Ibrahimovici se reface după accidentare suferită în returul sfertului de finală din Europa League, câștigat în fața celor de la Anderlecht, scor 2-1, după prelungiri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  29 Octombrie 2017, 15:32
Postat de cpt.ahab pe 28 Octombrie 2017, 16:53

Discutie geniala, cu o replica monumentala, preluata de un ziar fantastic, invelitor incredibil pentru pesti mirobolanti!

au luat-o romanii razna toti cu porcaria aia a lu` Daum, cu pestii lui inveliti! parca cine stie ce replica geniala ar fi!

balauru48
balauru48  •  28 Octombrie 2017, 20:57

Absolut genial! Se vor scrie carti, se vor face filme si documentare despre...pseudojurnalistii incompetenti de la gsp.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Octombrie 2017, 16:53

Discutie geniala, cu o replica monumentala, preluata de un ziar fantastic, invelitor incredibil pentru pesti mirobolanti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează