INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI

VIDEO ”E o rușine! A fost gol valabil” » Schalke, eliminată după o decizie proastă a arbitrului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 13:03

Eintracht Frankfurt s-a calificat în finala Cupei Germaniei, unde va juca împotriva lui Bayern, după ce a trecut de Schalke, scor 1-0, după un meci controversat.

Niko Kovaci, care din vară va antrena la Bayern, își va înfrunta viitoarea echipă în finala Cupei Germaniei, după o calificare cu scandal reușită la Gelsenkirchen, 1-0 cu Schalke. Gazdele puteau împinge jocul în prelungiri, dar arbitrul Hartmann i-a refuzat un gol valabil lui Di Santo, în minutul 90+3.

"Sunt dezamăgit și furios. Centralul se afla la doi metri de mine, a văzut că am preluat mingea cu umărul. E rușinos. De ce mai avem VAR dacă nu-l folosim când e nevoie?", s-a revoltat atacantul argentinian, intrat în minutul 88, când Schalke alerga disperată după egalare cu un om în plus.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Învins de tehnologie

Hartmann apucase să fluiere însă până ca atacantul gazdelor să șuteze spre plasa porții lui Eintracht. "N-am auzit fluierul. Mi-a spus că a fost henț, i-am replicat că e imposibil. Și mi-a explicat că nu apelează la VAR-ul de la Koln pentru că jocul fussese oprit înainte să marchez eu. E frustrant să ratezi finala", spune Di Santo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează