INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Farsă sau o gafă uriașă? Manchester City a făcut țăndări trofeul Premier League

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 17:24

Manchester City a câștigat dramatic titlul în Premier League după o luptă cap la cap cu Liverpool. „Cetățenii” au adunat 98 de puncte, cu doar unul peste „cormorani”, care au terminat sezonul cu o singură înfrângere. 

Recent, pe Twitter au apărut imagini de la petrecerea echipei lui Pep Guardiola și cu gafa pe care vedetele cetățenilor au făcut-o. După parada din oraș, jucătorii s-au retras în baza sportivă a lui City. 

Au petrecut pe terasă și s-au bucurat de trofeul proaspăt cucerit. Numai că neatenția a făcut ca unul dintre ei să scape prestigiosul trofeu de la balcon, care s-a spart la contactul cu asfaltul.

Totuși, clubul Manchester City a ținut să lămurească problema pentru Sky Sports și susține că totul a fost o farsă a celor de la City TV și că trofeul este în siguranță. 

N-ar fi însă prima dată când s-ar întâmplă așa ceva la cluburile mari. Sergio Ramos a scăpat și el Cupa Regelui sub roțile autocarului în momentul în care jucătorii Realului prezentau trofeul fanilor. 

trofeu2

VEZI ȘI:

Gabriel Batistuta, favorit să preia Middlesbrough » „Batigol” debutează în cariera de antrenor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
137271543702964
Terry Terryus Terry  •  21 Mai 2019, 20:01
Postat de steaua.libera pe 21 Mai 2019, 18:33

Când nu-l meriți, se întâmplă să îl strici. Banii nu pot cumpăra tradiția

Cel putin Maccarone a meritat sa inscrie acel gol decisiv in semifinala contra echipei tale. De asemenea Cosmin Moti a meritat sa apere acele penalty-uri contra voastra.

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Mai 2019, 18:33

Când nu-l meriți, se întâmplă să îl strici. Banii nu pot cumpăra tradiția

Vezi toate comentariile (2)
Comentează