INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FENERBAHCE - BEȘIKTAȘ

VIDEO + FOTO Evenimente incredibile la Fenerbahce - Beșiktaș! Antrenorul oaspeților a ajuns la spital și s-a ales cu 5 cusături în creștetul capului » Meciul a fost oprit

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 23:09

Partida retur dintre Fenerbahce și Beșiktaș, din semifinalele Cupei Turciei, a oferit câteva scene incredibile. În tur a fost 2-2, iar la retur, după nici o oră de joc, scorul era 0-0. Partida nu s-a terminat, fiind oprită din cauza incidentelor.

Mai multe obiecte au zburat din tribună, iar Senol Gunes, antrenorul lui Beșiktaș, a fost lovit destul de serios. A ajuns la spital unde a fost cusut în creștetul capului, având nevoie de 5 cusături. .

Scandalul a degenerat din acel moment, motiv pentru care echipele au fost trimise la vestiare. În ciuda încercărilor repetate de a relua meciul, n-a fost nicio șansă. De 3 ori arbitrul a avut această intenție, dar nu a reușit!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paul801
paul801  •  20 Aprilie 2018, 07:53

repet : Huliganii sunt doar in Romania lui 2018. Am ramas in urma ! Sa terfelesti un Steaua-Rapid cu 36000 de oameni in tribuna din cauza a 20 de descreierati , si sa arati la nicio saptamana alte doua incidente din fotbalul european mult mai grave decat ceea ce a fost la Bucuresti , e ca si cum v-ati fi dat asa cateva palme .singurei !RUSINE !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează