INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LEGANES 2-1

VIDEO + FOTO Niciun meci fără scandal la Madrid » Cartonaș roșu acordat după fluierul final

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 21:28

Real Madrid a câștigat partida de pe teren propriu cu Leganes, scor 2-1, și se gândește la manșa retur a semifinalei Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen. 

  • Real Madrid - Bayern Munchen (în tur 2-1) se joacă marți, 1 mai, de la ora 21:45 și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV.

Zinedine Zidane și-a menajat titularii în meciul cu Leganes. Ronaldo, Varane și Ramos au fost ținuți în afara lotului, în timp ce Marcelo, Kroos, Modric sau Navas au stat doar pe banca de rezerve.

"Rezerva" Bale a deschis scorul după doar 8 minute, iar Borja Mayoral a închis tabela la 2-0 după primele 45 de minute. Repriza secundă a aparținut oaspeților, care au trimis nu mai puțin de 11 șuturi spre poarta rezervei Kiko Casilla, unul dintre ele scuturând și plasa.

Final tensionat

Arbitrul Ignacio Iglesias Villanueva a avut o partidă ușoară până în prelungiri. În ciuda faptului că s-au efectuat 5 schimbări, arbitrul întâlnirii a dictat doar două minute de prelungire, fluierând finalul în momentul în care oaspeții erau în preajma porții Realului.

Fotbaliștii lui Leganes s-au năpustit asupra centralului, care a fost nevoit să îi arate cartonașul roșu brazilianului Gabriel.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează