INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO+FOTO Noul antrenor de la Real Madrid a izbucnit în plâns la prezentare: "A fost cea mai tristă zi din viața mea"

Foto: Reuters +13   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 22:04

Julen Lopetegui a fost demis ieri de la naționala Spaniei, iar astăzi a fost prezentat la cârma lui Real Madrid cu care a semnat până în 2021.

Antrenorul spaniol a izbucnit în plâns astăzi la prezentarea în fruntea deținătoareai Ligii Campionilor: "Ieri a fost cea mai trsită zi din viața mea de la cea a morții mamei mele".

Lopetegui a continuat: "Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea", după care a vorbit despre eventualitatea ca starul Cristiano Ronaldo să plece: "Cristiano este jucătorul pe care îl vrei mereu în echipa ta. Cel mai bun jucător din lume este la Real Madrid".

"Suntem convinşi că am acţionat într-un mod absolut onest şi profesionist. Aş fi vrut ca Rubiales (n.r. preşedintele Federaţiei din Spania) să acţioneze diferit, însă nu-i pot schimba reacţia"  Julen Lopetegui

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
christiano0
christiano0  •  15 Iunie 2018, 11:46
Postat de soledad pe 14 Iunie 2018, 23:09

Să câștigi Cupa Mondială cu Spania ar fi fost cea mai mare performanță pentru el (perfect realizabil!). Să câștigi ceva, nici nu mai contează ce, cu Real Madrid e ilar, prin comparație.

Si el tot asa se gandea, spera sa obtina ceva metal cu Spania apoi sa vina la Real. Faza e ca presedintele nu i-a dat aceasta sansa, dar perfect de acord cu el. A negociat pe sub masa, n-a fost sincer si deschis, si reactia e absolut de inteles. Practic, presedintele federatiei a aflat din presa de "mutarea" lui Lopategui.

604751563021589
Tomas Orzan  •  15 Iunie 2018, 10:57

S-ar putea sa prinzi iarna pe banca lor desi la 10 - 15 puncte in spatele Barcelonei e greu de crezut, tu nu esti Zidane...sa vezi si tu cum e sa lucrezi cu mari caractere precum c ronaldo si sergio ramos, zis si cantaretul din Sevilla.

fancraiova
fancraiova  •  15 Iunie 2018, 08:49

O singura data in viata ti se ofera sansa de a antrena cel mai mare club din istoria fotbalului REAL MADRID sunt sigur ça orice antrenor ar fi acceptat in secunda 2 .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează