INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA FRANȚEI

VIDEO+FOTO Victorie de senzație pentru PSG în Supercupa Franței » Neymar a jucat doar 14 minute

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 17:42

PSG a câștigat Supercupa Franței după ce a învins-o pe AS Monaco, scor 4-0, într-un meci disputat în China, la Shenzhen.

Ambele formații au început partida având mai multe rezerve în primul "11". Parizienii au deschis scorul după 33 de minute prin Di Maria, iar cu 5 minute înainte de pauză Nkunku a majorat diferența.

După pauză tot PSG a controlat partida și Weah a înscris în minutul 67. Di Maria a stabilit scorul final în prelungirile partidei. Neymar a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 76 în locul lui Verratti.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

PSG a reușit tripla în sezonul precedent, triumfând în campionat, Cupă și Cupa Ligii. Parizienii și-au schimbat antrenorul în această vară, iar în locul spaniolului Unai Emery a venit neamțul Thomas Tuchel, care a fost stropit cu apă de jucătorii săi în timpul conferinței de presă de după Supercupă.

Echipele de start:

PSG: Buffon - Dagba, T. Silva (73 Bernede), Rimane, Nsoki - Verratti (76 Neymar), Diarra (64 Marquinhos), Rabiot - Di Maria, Weah, Nkunku

AS Monaco: Benaglio - Glik, Raggi, Jemerson - Grandsir (46 Diop), Pele (46 Balde), Tielemans, Aholou, Serrano - Rony Lopes (65 Mboula), Jovetic

antr
Foto: Reuters

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close