INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - WOLVERHAMPTON, 0-0, 4-1 D.P

VIDEO Incredibil! Pep Guardiola dă vina pe mingea din Cupa Ligii Angliei: "Nu e serios pentru o competiție"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 11:25

Manchester City a câștigat meciul cu Wolverhampton, 4-1 după penalty-uri, din runda a patra a Cupei Ligii Angliei.

Pep Guardiola susține că jucătorii lui City n-au putut să înscrie în cursul partidei pentru că ”balonul e prea ușor și sare de colo-colo. E marketing, bani, ok, dar nu pentru o competiție serioasă”.

Pentru prima oară în acest sezon, Manchester City n-a reușit să înscrie în timpul regulamentar de joc. Și nici în prelungiri, fiind salvată de portarul Bravo, care a rezolvat de trei ori în situație de singur cu atacanții lui Wolverhampton și a apărat două penalty-uri la loviturile de departajare.

Furios că echipa lui a rezolvat calificarea atât de târziu și de greu, Pep Guardiola a dat vina pe mingea cu care se joacă în Cupa Ligii Angliei ( Carabao Cup).

"Acest balon, Mitre, e prea ușor. Sare dintr-o parte-n alta, nu poate fi controlat. E imposibil să marchezi cu o asemenea minge. Și nu vreau să pară o scuză. Jucătorii au venit la mine și mi-au zis: «Mister, ce-i asta?!"». Îmi pare rău, Carabao Cup, însă nu e un balon serios pentru o competiție de acest nivel. E marketing, bani, ok. Dar nu-i acceptabil. N-are greutate, nimic. Toți se plâng de el", a spus Guardiola.

Și totuși! Managerul lui Wolverhamtpon, Nuno Espirito Santo, e de altă părere: "Este vorba despre aceeași minge cu care noi jucăm și în Championship. Singura diferență e culoarea". 

"Fără Bravo nu treceam în turul următor. N-a fost ușor pentru el, dar e un portar de înalt nivel. Nu poți să joci la Barcelona și pentru Chile fără să ai valoare" Pep Guardiola, manager Manchester City

42de goluri a înscris City în acest sezon în toate competițiile (14 meciuri)

O minge de 129 de euro!

Mitre Delta EFL, balonul cu care se joacă în Cupa Ligii Angliei, e descris ca având "o suprafață unică imprimată, proiectată cu tehnologia revoluționară Hyperseam pentru viteză, control și durabilitate sporite. E prevăzută cu cusături lipite, pentru a nu pătrunde apă". Preț: 129 de euro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
goggu
goggu  •  25 Octombrie 2017, 13:57

Atâta doar că Nuno Espirito Santo e antrenorul nu președintele. Detalii

traian_v
traian_v  •  25 Octombrie 2017, 13:39

:) Eu stiu ca exista niste reguli de greutate, dimensiuni, presiune... Responsabilitatea arbitrilor sa asigure ca mingea este in standard.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează