INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Între timp, în Anglia :) Un manager din Premier League, nevoit să nege la conferință că mănâncă viermi: "Probabil de aici a pornit totul"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 15:15

Managerul lui Burnley, Sean Dyche, 46 de ani, a fost chestionat la conferința de presă în privința meniului său mai... deosebit.

Totul a pornit de la un podcast, în care fostul său coleg de echipă la Bristol City, Soren Andersen, a declarat că vechiul său prieten are vocea aspră și guturală pentru că ar mânca viermi.

"Mereu a avut vocea așa. Poate pentru că mânca viermi. De câte ori ne antrenam pe ploaie, el mânca viermi. Era oribil. Chiar așa se întâmpla, n-am mai văzut așa ceva. Zicea «Ia uite un vierme!» și apoi îl mânca. Era dezgustător și foarte dubios. El era un fotbalist bun, era o plăcere să fii în preajma lui, minus chestia asta cu viermii", a spus Andersen.

Un reporter curajos a vrut să lămurească problema la conferința de presă susținută de Dyche. Antrenorul a replicat amuzat: "Eu fumez de la țeava de eșapament, de-asta am vocea așa. Mai mănânc și pietriș la micul dejun :) Nu am mâncat viermi. Era doar o glumă, îmi puneam câte un vierme cărnos în colțul gurii și mă prefăceam că-l mestec. Probabil de aici a pornit totul. Andersen e un băiat bun, dar, pentru a clarifica, nu mănânc viermi. N-am nici o problemă cu asta, nu știu dacă sunt buni, poate au proteine sau ceva".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează