INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 4-3

VIDEO Jurgen Klopp extaziat după thrillerul Liverpool - City: "What the fuck was that?!" 

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 09:56

Liverpool s-a impus aseară în fața lui Manchester City, 4-3, provocând prima înfrângere a echipei lui Pep Guardiola în acest sezon. 

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, este extaziat de victoria în fața lui City. "Dacă se termina 4-4, toți ne-ar fi criticat, dar eu sunt fericit. La sfârșit, întrebi: «Ce naiba a fost asta?». Incredibil".

Acesta a fost cel mai bun joc al lui Liverpool în Premier din octombrie 2015, de când Jürgen Klopp a devenit managerul cel roșu. Nu a cucerit nimic pe Anfield Road, dar echipa sa e ca un trăsnet. A rupt norii cu City într-un thriller de Oscar, provocându-i prima înfrângere din acest sezon, cu 3 goluri în 9 minute furtunoase în repriza secundă.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Poate va fi unicul eșec al lui City"

"Poate că e o zi istorică, poate că va fi unicul eșec al lui City în actualul campionat. N-am fost îngrijorat nicio clipă în final. Dacă se termina 4-4, toți ne-ar fi criticat, însă eu sunt fericit cu prestația noastră. Pressingul din repriza a doua a fost rupt de pe altă planetă!". 

Sprintul infinit

Klopp, exaltat ca jocul lui Liverpool - descris cel mai bine de sprintul infinit al lui Robertson din minutul 75 -, crede că "poți privi acest meci din două unghiuri. Poți spune: «N-ați făcut asta, n-ați făcut aia». Sau poți exclama: «What the fuck was that? (n.r. Ce naiba a fost asta?)». Incredibil"

Vezi aici VIDEO cu faza la care face referire Klopp

"Înaintea meciului, le-am zis băieților: «Ar fi bine să învingem azi și nimeni nu va mai vorbi de Coutinho». Am reușit. Am demonstrat că putem juca și fără el" Jürgen Klopp, manager Liverpool

"Am căzut în capcana atmosferei de pe Anfield. E o lecție pentru Champions League. Poți să iei un gol, dar nu să te prăbușești. Ne-a învins o echipă fantastică" Pep Guardiola, manager Manchester City

5 victorii la rând are Liverpool în toate competițiile (4 în Premier și una în Cupa Angliei)

0-5a fost scorul cu care a pierdut Liverpool în tur, pe terenul lui Man. City (9 septembrie)

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (12)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  16 Ianuarie 2018, 18:28
Postat de capca1 pe 15 Ianuarie 2018, 14:25

Cel puțin Karius nici nu cred c-a ieșit din vestiar : goluri pe colțul scurt, al portarului . Liverpool are nevoie de portari și fundași centrali de valoare !

Exact! Noroc cu tine ca nici nu stiam cine a fost in poarta :))) Nu stiu cine mai e si Karius asta dar cred ca l-au cautat mult cei de la Liverpool. In fine, daca Liverpool fara cel mai bun jucator al ei, Coutinho, fara cel mai scump fundas din lume, care s-a accidentat cand a vazut atmosfera de pe Anfield, cu balaria de Lovren in aparare si fara portar a batut pe Man City, iti dai seama ce face un PSG sau o Barca cu cetatenii aia! Da, Liverpool are nevoie de portar de vreo 15 ani, si de 4 fundasi tot de vreo 15 ani. Poate anul asta se va intampla minunea :) Noi asteptam, ca mai rabdatori ca fanii lui Liverpool nu exista in toata lumea.

capca1
capca1  •  15 Ianuarie 2018, 14:25
Postat de Alex Slaniceanu pe 15 Ianuarie 2018, 13:55

Dar golurile lui City le-ai vazut? :) Ca eu am avut senzatia ca apararea lui Liverpool era deja la vestiare...

Cel puțin Karius nici nu cred c-a ieșit din vestiar : goluri pe colțul scurt, al portarului . Liverpool are nevoie de portari și fundași centrali de valoare !

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  15 Ianuarie 2018, 14:07

Doar pe neavenitii si parvenitii in fotbal ii poate mira victoria lui Liverpool. Era meci de 1 solist din elicopter, daca ne gandim doar la forma lui Liverpool, la atacul lui Liverpool, net superior celui de la City, si la faptul ca Liverpool chiar n-avea ce pierde asa ca a jucat cum joaca ea de vreo 10 etape, adica la distrugere! City traieste din amintiri, Pep nu e vreun mare tehnician, atata vreme cat n-a demonstrat nimic la Bayern si toata viata lui a antrenat doar ...Barca...care, ca si Real, joaca fara antrenori de ani de zile. Antrenor e ala care face din handel bici si din niste neica nimeni super vedete. Iar Klopp e peste toti la ora asta! Mai mult decat atat, scorul arata nu doar spectaculozitatea din Premier League dar si faptul ca iar, de foarte multi ani, Liverpool are doar mijloc si atac! Ca atare, ea trebuie sa inscrie de 3-4 ori in meci ca sa acopere golurile incasate. A fost la fel si in era Benitez, cand de la mijloc in sus Liverpool n-avea adversar, dar si pe vremea lui Rodgers, care daca dadea atentie si apararii, cu 2-3 transferuri reusite, Liverpool era campioana! Acum e la fel, insa Klopp s-a prins cat de cat si a inceput sa transfere si fundasi. Virgil Van Dijk e unul dintre ei dar el nu poate rezolva problema lui Liverpool de unul singur. Sa nu uitam ca de 2 ani de zile, toate transferurile de fundasi valorosi spanioli, argentinieni, etc, pe care le pregatea Liverpool si de care s-a vorbit toata vara, au ajuns in final la...Man U sau Chelsea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează