INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA VIGO - BARCELONA 2-2

VIDEO Pas greșit pentru Barcelona! Catalanii s-au încurcat în meciul cu Celta Vigo » Premieră negativă în ultimii 16 ani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 09:03

Barcelona a remizat pe terenul Celtei Vigo, 2-2, și a ajuns la 40 de meciuri consecutive fără înfrângere în La Liga. După 16 ani, catalanii nu au avut în primul "11" niciun jucător crescut în La Masia.

Fără Messi, Suarez, Pique, Iniesta și Rakitici în primul "11", menajați pentru finala Cupei, de pe 21 aprilie contra Sevillei, catalanii au început bine meciul și au deschis scorul prin Ousmane Dembele,  care a marcat în minutul 36 cu un șut din voleu, de la marginea careului. Celta, antrenată de fostul secund al Barcelonei, Juan Carlos Unzue, a egalat la ultima fază a primei reprize, când a înscris Jonny Castro.

În minutul 60, Barcelona i-a introdus pe Messi și Sergi Roberto, iar catalanii au trecut în avantaj în minutul 64. Paco Alcacer a împins mingea poartă, după o centrare a lui Semedo.

Sergi Roberto a fost eliminat în minutul 71, iar Celta a reușit egalarea în minutul 85, prin Iago Aspas. Jucătorul a marcat cu un șut din 6 metri.

După acest egal, Barcelona se menține pe primul loc, cu 83 de puncte în 33 de etape. Celta este pe 9, cu 44 de puncte.

Premieră negativă după 16 ani

La startul partidei, Barcelona nu a avut pe teren niciun jucător crescut în La Masia. Acest lucru s-a întâmplat ultima dată pe 16 februarie 2002, într-un meci cu Bilbao.

Ulterior, antrenorul Ernesto Valverde i-a introdus pe Leo Messi și Sergi Roberto, jucători crescuți în academia Barcelonei.

Primul "11" al Barcelonei cu Celta, de ieri: Ter Stegen - Semedo, Mina, Vermaelen, Digne - Paulinho, Andre Gomes - Dembele, D. Suarez, Coutinho - Paco Alcacer

Primul "11" al Barcelonei cu Bilbao, în 2002: Bonano - Reiziger, Christanval, Abelardo, Coco - Cocu, Rochemback- Luis Enrique, Rivaldo, Overmars - Saviola

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
davcriaol
davcriaol  •  18 Aprilie 2018, 14:12
Postat de Ionel Vancea pe 18 Aprilie 2018, 11:17

Golul 2 al Celtei n-a fost marcat prin niciul şut! S-a lovit mingea de pieptul ăluia şi a intrat in poartă! Iar dacă vedeați faza cu adevarat - ceea ce am demonstrat deja că nu ati facut - vedeati ca, de fapt, l-a lovit in mână!

Golul doi al celor de la Celta a fost marcat cu mana, hent clar, alt rezultat viciat de arbitraj, ce bine ca din sezonul viitor va fi introdus VAR, in LA LIGA, speram ca acelasi lucru se va intampla si in LIGA 1...

983732924972315
Soos Vilmos  •  18 Aprilie 2018, 11:47

Nu stiu daca voi cei din redactie ati auzit de Sergi Roberto, Umtiti, Jordi Alba, Busqets, care sunt si ei oameni de baza la Barcelona si care nu au fost pe teren ieri. Ignoranta voastra tinde sa devina certitudine.

fangigi
fangigi  •  18 Aprilie 2018, 11:30

Premiera negativa ca n-a avut nici un jucator crescut de ei? Haha! Pai aberatia fcsBecali in toata existenta ei penibila nu a avut decat mercenari! Ei au record mondial, nu premiera!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează