INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPORTIVO ALAVES - REAL MADRID 1-0

VIDEO Real Madrid de groază: 6 ore și 49 de minute fără gol marcat! Ce spune Sergio Ramos despre demiterea lui Lopetegui

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 09:06

Real Madrid a pierdut în deplasare, 0-1 cu Deportivo Alaves, iar madrilenii sunt de groază? 6 ore și 49 de minute fără gol marcat! Sergio Ramos îl apără pe antrenorul Julen Lopetegui: "Ar fi o nebunie să-l dai afară acum!"

Madridul are 3 eșecuri și un egal în 10 zile înfiorătoare, având 4 meciuri și jumătate fără să înscrie! "Cine crede că Real e mort va vedea că se înșală", afirmă Sergio Ramos

Criză profundă la Real. Lopetegui nu mai știe ce să le spună jucătorilor, iar albii nu mai au reacție. Fără Zidane și Ronaldo, campionii Europei ultimilor trei ani sunt la pământ.

După acest 0-1 cu Alavés (Manu García a înscris în 90+5), prima înfrângere suferită la Vitoria din 1931, Madridul are 409 minute fără gol marcat. 6 ore și 49 de minute. Patru partide și jumătate. A pierdut de trei ori și a făcut un egal în toate competițiile.

Vezi AICI VIDEO de la Alaves - Real Madrid

Clasico, peste 3 săptămâni

Potrivit Marca, echipa lui Lopetegui e a doua în istoria clubului ca timp de joc fără gol marcat și e a 6-a cu cea mai slabă medie de goluri la un start de sezon (17 reușite în 11 meciuri)! Situația e teribilă. Și, tocmai într-un asemenea moment, se apropie Clasico. Pe Camp Nou peste doar 3 săptămâni. Lopetegui se consideră "principalul vinovat", dar nu se teme de demitere. Și, deocamdată, jucătorii îl susțin, în frunte cu Sergio Ramos. "Ar fi o nebunie să dai afară antrenorul acum", spune căpitanul. Avertizând: "Cine crede că Real e mort va vedea că se înșală". 

3 antrenori au 4 meciuri oficiale consecutive fără gol marcat în 116 ani de istorie la Real: Boskov (1982), Amancio (1985) și Lopetegui (2018)

4 eșecuri are Real Madrid în acest debut de sezon: 2-4 cu Atlético, 0-3 cu Sevilla, 0-1 cu ȚSKA și 0-1 cu Alavés

Încă doi accidentați: Bale și Benzema

Nu erau suficienți cei trei accidentați: Isco, Marcelo și Carvajal, trei piese importante la Real Madrid. Sâmbătă, au părăsit terenul cu leziuni Bale și Benzema, ultimii supraviețuitori ai tridentului BBC. 

"Noi, jucătorii, trebuie să facem mai mult. Nu putem da vina doar pe o singură persoană, nu e corect. Vrem să câștigăm, e în ADN-ul nostru. Niciodată nu e bine să schimbi antrenorul. Să nu ne grăbim. Sezonul e încă lung, mai avem mult drum de parcurs" Sergio Ramos, căpitan Real

"Nu reușim să marcăm și plătim scump. Această înfrângere e însă o pedeapsă prea dură. Am avut mult ghinion. Acești jucători muncesc ca niște bestii de trei luni și ei vor regăsi calea spre succes. Viitorul meu nu e o problemă care să mă preocupe, vă preocupă doar pe voi, jurnaliștii. Asta e viața de antrenor, mai ales la Real" Julen Lopetegui, antrenor Real Madrid

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bazileon
bazileon  •  07 Octombrie 2018, 13:54

Frances profundo, Blancos!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Octombrie 2018, 13:01
Postat de pe 07 Octombrie 2018, 10:27

E cam depasit de situatie acest Lopetegui nu stiu cat mai rezista Perez sa vada Realul in halul asta . Hala Madrid

pana acum Realu mergea pentru ca il avea pe Ronaldo, o masina de goluri care isi permitea sa tina pe teren pe incapabilul de Benzema. acum nu mai merge. Benzema pe langa faptul ca e 0 barat mai si incurca pe acolo. de exemplu in meciul cu CSKA l-a incurcat de 2 ori pe Mariano care e vreo 3 clase peste el. In plus de asta lipseste Isco, omul care conta foarte mult pentru Real iar Bale nu cred ca e la 100% si din foame de rezultate personale a devenit individualist. In plus plus, stilul aberant al lui Lopetegui nu are cum sa ajute Realul sa iasa din acest impas...stilul cu 700 de pase pe meci si 2-3 ocazii de gol este ceva ce vrea sa copieze stilul Barcelonei doar ca Barcelona isi face 20 de ocazii pe meci la stilul asta. Realul a fost mereu o echipa atletica, care s-a impus si prin forta, nu doar prin pase scurte la firula ierbii, o echipa care atunci cand arunca mingea pe sus in careu crea panica. Realul ala momentul de fata e o echipa care se autosaboteaza si prin stilul de joc, si prin folosirea insistenta a lui Benema. cand se va schimba acest lucru si va schimba si Realul mult in bine.

real09
real09  •  07 Octombrie 2018, 12:45

perez e singurul vinovat pt aceasta situatie. Varane complet 0, greseala dupa greseala cu cine sa-l inlocuiesti? Nacho n-are cum ca joaca pe postul neacoperit, Vallejo poate peste vreo 2 ani. Pe Modric cam 0 si el dupa campionat cu cine? Hazard ?? nu ca n-ai vrut sa bagi mana-n buzunar. de Benzema nu mai vorbim, febletea lui dom. presedinte nu mai joaca nimic de 6 ani, Bale saracu nu mai poate a jucat destul muschii lui chiar stiu carte. Nici nu trece de sferturi in CL anul asta iar in campionat maxim 3. De daca ai vazut ca a mers 3 ani fara bani de ce sa nu incerci si 4. A uitat saracu ca a lasat masina de goluri sa plece

Vezi toate comentariile (5)
Comentează