INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO Scene nebune în vestiarul echipei lui Maradona » Argentinianul e aproape de o performanță nesperată

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 12:24

Dorados de Sinaloa, formația antrenată de Diego Maradona, s-a calificat în semifinalele play-off-ului de promovare în prima ligă din Mexic.

Transferul lui Maradona de la Brest, din Belarus, în Mexic nu e deloc un fiasco. Marele Diego face minuni la Culiacan Dorados de Sinalos, pe care nu numai că a salvat-o de la retrogradare, dar e tot mai aproape să o promoveze în elită!

"Trebuie să cărăm un elefant pe umerii noștri", declara imediat după instalare antrenorul argentinian. Care a ajuns în semifinalele play-off-ului grație victoriei (1-0) în returul cu Mineros Zacateras (în tur 0-0), clasată pe locul 2 în sezonul regulat, în care o mai bătuse cu 3-2, și tot în deplasare, acum o lună!

 

A comunicat prin radio!

"El Pibe de Oro" a suferit în tribună duminică seară, din cauza suspendării primite pentru criticile repetate la adresa arbitrilor, care ar fi defavorizat-o pe Culiacan. Însă a ținut permanent legătura cu cei de pe banca de rezerve prin intermediul unei stații radio. Golul reușit de Vinicio Angulo în minutul 65 i-a adus o mare bucurie lui Diego, împărtășită ca de obicei în vestiar alături de jucători, cu cântece și dansuri, în stilul caracteristic. 

6victorii în ultimele 8 meciuri de campionat a reușit Maradona la Culiacan. N-a pierdut decât un joc din 10 în liga secundă din Mexic, 0-1 cu Alebrijes

150.000 de dolarilunar câștigă Diego ca antrenor în Mexic pe perioada contractului semnat pentru 11 luni

Vezi și: Turcii i-au găsit înlocuitor lui Mircea Lucescu » Opinii vehemente în presă: "O generație bună irosită cu un antrenor prost"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
blocatu
blocatu  •  19 Noiembrie 2018, 09:30

ia auzi la asta, nu se complica cu telefonul mobil, comunica prin statie! de ce nu se duce la microfonul stadionului, in locul crainicului!? e o rusine ce se intampla in fotbal cu suspendarile antrenorilor, cica suspendati si ei sunt in tribune cu statii! la ce ii mai suspenda? in afara de Hagi,care suspendat nici in tribune nu a stat , nu am vazut pe vreunul in tot fotbalul mondial sa iasa din tipare!

sex.deep
sex.deep  •  18 Noiembrie 2018, 14:37

Le-a dat putina coca. Always Coca-cola !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează