INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Sergio Ramos a încercat să-și lovească un coleg în timpul unui antrenament » Schimbul de replici care a urmat pe Twitter

FOTO: Captură @AS
FOTO: Captură @AS

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 18:28

Sergio Ramos (32 de ani) și-a pierdut cumpătul în timpul unui antrenament al lui Real Madrid și a lovit puternic mingea către Sergio Reguilon (21 de ani), fotbalist de la echipa secundă. 

Tensiunea plutește în aer la Madrid. Rezultatele extrem de slabe din ultima perioadă, un singur punct în 4 partide, și zvonurile demiterii lui Julen Lopetegui au schimbat radical starea de spirit.

Căpitanul Ramos a avut o ieșire nervoasă. În timpul unui joc, nemulțumit de o greșeală comisă de Sergio Reguilon (21 de ani), a șutat puternic în direcția lui. Tânărul fundaș lateral venit de la Castilla nu a reacționat.

Ramos a realizat că a făcut o prostie, cerându-i scuze printr-un mesaj pe Twitter: "Chiar dacă nu pare, astfel de situații se întâmplă destul de des în timpul antrenamentelor. Asta nu e oricum o scuză, nu ar fi trebuit să reacționez așa. Dăm mereu totul, nu-i așa Regui? La final contează doar victoria echipei".

Reguilon a replicat imediat: "Întodeauna alături de echipă și de căpitanul meu!".

Vezi și: Italienii anunță că Juventus pregătește o nouă lovitură » Transfer de la Real Madrid dezvăluit pe prima pagină

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mandpv964
mandpv964  •  23 Octombrie 2018, 21:50
Postat de st.il. pe 22 Octombrie 2018, 23:27

O replică mai mult decât elegantă a acestui copil la adresa unei brute frustate de declinul ireversibil și...real al acestei echipe !... Am văzut faulturi groaznice, inconștiente ale acestei brute la Messi, nu mă așteptam însă să-l văd "răcorindu-se" pe colegii săi !. Un tip realmente jalnic !....

Adevarul este ca Messi a stat mai mult prin spitale din cauza lui Ramos.

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  23 Octombrie 2018, 09:15

Diplomat puștiul. Dacă îi făcea asta lui Benzema, a doua zi era Ramos al nostru intr-o dubă fără numere de înmatriculare, alături de amicii dubioși ai francezului. :)

952030968311337
Pavel Danut  •  23 Octombrie 2018, 08:16

rămas un fost aducător de fier sa ajuns opăritu !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează