INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

VIDEO Un fost jucător de la CFR Cluj a povestit ce s-a întâmplat când a dat peste fotbaliștii Spaniei într-un club

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 16:31

Argentinianul Cristian Fabbiani, fost jucător la CFR Cluj, a povestit un moment petrecut în 2010, care i-a avut în prim-plan pe jucătorii naționalei Spaniei.

Cristian Fabbiani, 35 de ani, este în prezent legitimat în Panama, la CD Universitario, și a povestit că s-a întâlnit într-un club cu jucătorii Spaniei, în seara de dinaintea amicalului Argentina - Spania, 4-1, jucat pe 7 septembrie 2010, după ce ibericii deveniseră campioni mondiali.

"Era înainte de amical. Era ziua mea de naștere și mi-am invitat toți colegii de la echipă în club. Și acolo erau toți campionii lumii. Jucătorii Spaniei erau dezlănțuiți. Erau urcați pe mese. Iniesta, Xavi, Sergio Ramos, Pique, Pedro, toți. Au venit la zona VIP, unde eram și eu. Amintiți-vă ce goluri au luat. La reușita lui Tevez, Pepe Reina a căzut singur", a declarat Fabbiani potrivit spaniolilor de la Sport.

33 de meciuriare Fabbiani are la CFR Cluj, marcând 11 goluri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează