INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Virgil van Dijk vine cu o opinie categorică: "Sergio Ramos nu e cel mai bun fundaș din lume. El îi este superior"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 17:39

Virgil van Dijk (27 de ani), cel mai scump fundaș din istorie, crede că Raphael Varane este un fotbalist mai complet decât Sergio Ramos. 

" Sergio Ramos nu e cel mai bun fundaș central din lume. Este într-adevăr un jucător uriaș, o legendă, și îl respect enorm pentru tot ceea ce a obținut în carieră, dar nu este genul meu. 

Din punctul meu de vedere, colegul lui de la Real Madrid, Raphael Varane, are cele mai bune calități. Este extraordinar și are de partea lui și vârstă. Poate progresa în continuare", a declarat van Dijk conform Marca. es. 

Virgil van Dijk este cel mai scump fundaș din toate timpurile. Liverpool le-a plătit celor de la Southampton 78 de milioane de euro la începutul anului 2018.

Vezi și: OLANDA - FRANȚA 2-0 // Vedetele Franței, criticate: "3 baloane de plumb" » Un singur fotbalist al lui Deschamps a fost lăudat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2122246774707716
Niculaye Sh Atat  •  18 Noiembrie 2018, 00:44

Sunt mega fan Real Madrid si pot spune ca Varane e un papitoi, o comite ca un copil prea des. L-as da pe Varane pe Boateng oricand.

gazistu
gazistu  •  17 Noiembrie 2018, 21:56

Daca el zice, asa o fi, ca doar Ramos nu are 3 CH league luate degeaba!!!!

merace
merace  •  17 Noiembrie 2018, 19:07

Dacă o zice Van Dijk, e clar! O fi primind și comision pentru asta când o să se transfere Varane?! :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează