INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONVOCARE

VIDEO Puștiul-senzație de 17 ani, convocat la naționala Franței! » Reacția fabuloasă a coechipierilor

Warren Zaïre-Emery / Sursă foto: Imago Images +7   FOTO
Warren Zaïre-Emery / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 19:21 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 22:52

Mijlocaşul echipei PSG, Warren Zaïre-Emery (17 ani), căpitanul naţionalei U-21 a Franţei, a fost convocat pentru prima dată de Didier Deschamps, pentru meciurile de calificare la Euro 2024 cu Gibraltar (18 noiembrie) şi Grecia (21 noiembrie), informează News.ro

Asiguraţi deja de un loc la următorul Campionat European (14 iunie - 14 iulie în Germania), Les Bleus vor putea conta şi pe revenirea lui Dayot Upamecano şi Jules Koundé, accidentaţi şi care nu au evoluat luna trecută.

Tânărul crescut în academia pariziană impresionase încă din urmă cu o lună, în victoria lui PSG cu AC Milan, scor 3-0, din grupele UCL. A reușit atunci două pase de gol, prestația fiindu-i recompensată de UEFA cu titlul de omul meciului.

Warren Zaïre-Emery l-a impresionat și pe Luis Enrique

Luis Enrique, antrenorul lui PSG, a fost impresionat de prestația mijlocașului și l-a lăudat la finalul acelui meci. „Warren Zaïre-Emery este un jucător surprinzător, în vârstă de numai 17 ani, care face totul bine, atât în atac, cât și în apărare, agresivitate sau tehnică.

Are o bună viziune a jocului, simțul porții și simțul pasei. Este exemplul perfect pentru toți tinerii de la centrul de pregătire al PSG care vor să joace la cel mai înalt nivel. Evident, sunt foarte mulțumit de performanțele sale”, a declarat Luis Enrique la acel moment, potrivit RMC Sport.

Nu doar Enrique l-a lăudat pe Zaire-Emery, ci și Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan: „Este un jucător foarte tânăr care pare foarte matur, este complet, tehnic, este foarte puternic”.

Lista celor 23 de jucători ai Franţei

  • Portari: Alphonse Areola (West Ham), Mike Maignan (AC Milan/), Brice Samba (Lens).
    Fundaşi: Jonathan Clauss (Marseille), Lucas Hernandez (Paris-SG), Theo Hernandez (AC Milan), Ibrahima Konaté (Liverpool), Jules Koundé (FC Barcelona), William Saliba (Arsenal), Jean-Clair Todibo (Nice), Dayot Upamecano (Bayern Munchen).
  • Mijlocaşi: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (Monaco), Boubacar Kamara (Aston Villa), Adrien Rabiot (Juventus Torino), Warren Zaïre-Emery (Paris-SG).
    Atacanţi: Kingsley Coman (Bayern Munchen), Ousmane Dembélé (Paris-SG), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), Randal Kolo Muani (Paris-SG), Kylian Mbappé (Paris-SG), Marcus Thuram (Inter Milano/).

VIDEO. Reacția fotbaliștilor de la PSG, după ce Warren Zaire-Emery a fost convocat în naționala Franței

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Bobby Firmino, „pompier” între furioșii Salah și Mane: „Nu erau cei mai buni prieteni”. Povestea unei ciocniri dure între vedetele lui Liverpool!

Veste extraordinară pentru Luis Diaz! Tatăl său a fost eliberat de gruparea de gherilă care-l răpise în urmă cu 12 zile!

VIDEO Violențe înaintea unui meci din Liga Campionilor » S-a lăsat cu arestări

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  10 Noiembrie 2023, 07:38

unde e reactia fabuloasa a coechipierilor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează