INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

Welcome to Miami! El Clasico trece Oceanul » Roberto Carlos: "Atunci când Real și Barcelona se întâlnesc, lumea se oprește"

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 11 martie 2017 12:21

Barcelona și Real Madrid se vor înfrunta pe pământ american, în data de 29 iulie, pe Stadionul Hard Rock din Miami.

Meciul care contează pentru turneul International Champions Cup a fost anunțat oficial în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Hristo Stoickov și Roberto Carlos.

Este doar a doua oară când El Clasico se dispută în afara Spaniei, precedenta întâlnire având loc în 1982, în Venezuela, gruparea blanco impunându-se cu 1-0 grație golului marcat de Vicente del Bosque, scrie CBS.

"Atunci când Real și Barcelona se întâlnesc, lumea se oprește. Am avut oportunitatea să joc în câteva derby-uri acerbe în Brazilia, Italia sau Turcia, dar nimic nu se compară cu rivalitatea celor două", a declarat Roberto Carlos, fostul fundaș al grupării blanco.

Din primele informații, conform CBS Sports, Barcelona va juca și împotriva lui Juventus, pe 22 iulie, respectiv lui Manchester United, pe 25 iulie, în timp ce Real va da piept cu formația MLS All-Star în 2 august, la Chicago.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează