INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WERDER - BAYERN MUNCHEN 2-3

WERDER - BAYERN MUNCHEN 2-3 // VIDEO + FOTO Scandal după calificarea lui Bayern în finala Cupei: „Ridicol! Dacă și ăsta-i penalty...”

Werder Bremen - Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
Werder Bremen - Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 09:43

Bayern Munchen s-a calificat în finala Cupei Germaniei după 3-2 pe terenul lui Werder Bremen. Căpitanul lui Werder, Max Kruse, consideră că bavarezii au primit prea ușor lovitura de la 11 metri care a decis a doua finalistă.

Bayern s-a calificat miercuri seară pentru a 23-a oară în finala Cupei Germaniei. Însă penalty-ul din care Robert Lewandowski a decis meciul de la Bremen este contestat vehement de amfitrioni.

În minutul 78, Coman a pătruns în careu, iar Gebre Selassie, depășit de francez pentru a nu știu câta oară, l-a împins cu cotul trântindu-l la pământ. Suficient pentru ca „centralul” Siebert să arate punctul cu var, „ridicol” pentru căpitanul lui Werder, Max Kruse: „Dacă și ăsta-i penalty... Atunci de ce mai avem VAR?! Contactul a fost ușor”.

La rându-le, jurnaliștii de la Bild și specialistul lor pe arbitraj, Thorsten Kinhöfer, le dau dreptate gazdelor: „A fost prea puțin pentru un penalty. Dacă Siebert nu-l acorda, cu siguranță VAR-ul n-ar fi intervenit să-l tragă de mânecă”.

werder bayern 2 +7 FOTO

După fluierul final, Kruse a avut și-o dispută aprinsă cu fundașul Jerome Boateng: „Mi-a zis că Bayern a fost și așa net superioară, iar la pauză trebuia să conducă cu 4-0. Pe cine crede el că prostește?!”.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

„A fost penalty. Kingsley Coman nu e genul care simulează” Thomas Müller, căpitan Bayern

„Coman a fost împins ușor din spate. Dacă e sau nu penalty se poate discuta” Nico Kovaci, antrenor Bayern

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  25 Aprilie 2019, 14:05

Despre "Bayern-Bonus" se vorbeste de ani de zile in Germania, ba mai mult, a fost dovedit stiintific in 2016 de Professor Dr. Eberhard Feess, care impreuna cu echipa lui de cercetatori, a adunat date legate de meciurile din Bundesliga intre 2000 si 2014. Problema e ca acest bonus continua sa existe cu tot cu VAR. Cand ai ocazia sa revezi o faza si sa te convingi ca ai gresit, dar refuzi sa o faci, deja vorbim de intentie clara.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Aprilie 2019, 13:07

penalty de tot rasul marca Bayern, nici o surpriza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează