INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Wolverhampton - Liverpool 2-1 // Au obosit ”cormoranii”? Klopp dă vina pe accidentări și vânt

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 09:57

Liverpool a fost eliminată din Cupa Angliei de Wolverhampton, scor 2-1. Liderul din Premier a sacrificat Cupa, folosind o echipă doar cu doi titulari. 

Liverpool a început Noul An cu două eșecuri, premieră în acest sezon. După 1-2 cu Man. City, luni a repetat rezultatul în bârlogul "lupilor" și a părăsit Cupa Angliei, încă din "16"-imi. Liderul din Premier a sacrificat însă competiția, s-a văzut asta din alegerea lui Klopp de a păstra numai doi titulari, Lovren și Milner.

"Trebuia să fac aceste schimbări, Câțiva jucători erau bolnavi, aveau dureri de gât, iar la ultimul antrenament s-a lovit și Lallana. Veneam dintr-o perioadă solicitantă de meciuri și nu-i puteam forța", a motivat managerul german.

Salah și Firmino, prea târziu

Rezervele nu au fost la înălțime, Milner a greșit la primul gol al lui Wolves, semnat de Jimenez, iar Klopp l-a pierdut și pe Lovren, accidentat. Așa a ajuns să facă cel mai tânăr debut în Cupă din istoria clubului, Ki-Jana Hoever, 16 ani, prea crud pentru acest joc, la fel ca Rafael Camacho (18) și Curtis Jones (17).

"Acești copii au intrat pentru că sunt destul de buni și pot evolua și mai bine, n-am vrut să bat recordul de cea mai tânără echipă. Ne-a fost greu și din cauza vântului, toată lumea a avut probleme cu controlul balonului, mai ales la prima atingere. Am pierdut multe mingi". Degeaba a egalat Origi, pentru că Rúben Neves a prins un șut de senzație și "lupii" au învins. Chiar dacă Shaqiri a nimerit bara și Klopp a mutat pe final cu Salah și Firmino. 

7ani erau de la precedenta eliminare a lui Liverpool în turul 3 al Cupei Angliei, 0-1 cu Man. United. Cinci din ultimele 7 eșecuri în competiției le-a suferit cu adversare din Premier

6 ore și 38 de minutefără gol marcat avea Wolverhampton acasă contra lui Liverpool, de la reușita lui Miller de 1-1 din ianuarie 2004

8dintre cele 9 goluri înscrie de Rúben Neves pentru Wolves au venit în urma unor șuturi din afara careului. Celălalt a fost din penalty

Vezi și: 

Probleme URIAȘE pentru Liverpool » 3 dintre cei 4 fundași centrali s-au accidentat! Klopp nu înțelege cum s-a întâmplat asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  08 Ianuarie 2019, 14:45

PL este prioritatea in acest sezon, vor sacrifica si Ch.L tot asa...

ray51
ray51  •  08 Ianuarie 2019, 10:34

Trateaza si altii Cupa tarii respective cu indiferenta. S-ar putea sa li se intoarca urat de tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close