INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Xavi dezvăluie de ce a refuzat Barcelona de două ori: „Nu vreau să păcălesc pe nimeni! Nu mă grăbesc”

Xavi a refuzat Barcelona // FOTO: Imago
Xavi a refuzat Barcelona // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2021 13:01 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 15:51

Xavi explică, în interviul din La Vanguardia, de ce nu a acceptat revenirea la Barcelona, dezvăluind că n-a primit ofertă și acum din partea președintelui Joan Laporta.

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei și în sezonul viitor, pentru că președintele nu i-a găsit înlocuitor. Laporta nu a oferit numele celor cu care a negociat.

 Xavi a dezvăluit că sigur el nu s-a aflat pe lista lui Joan Laporta și crede că nu a venit momentul oportun de a reveni pe Camp Nou. 

„Am refuzat de două ori Barca și e foarte greu pentru că sunt un foarte mare fan!", a declarat fostul mijlocaș blaugrana în interviul din „La Vanguardia", în care nu ascunde că viseză să stea cândva pe banca tehnică a formației catalane.

Xavi a refuzat Barcelona

„Mă simt mult mai pregătit decât în prima zi când m-am apucat de antrenorat. Sunt deschis, dar nu vreau să păcălesc pe nimeni. Mă pregătesc pentru acel moment, numai că trebuie respectat Koeman. E o legendă a clubului și mai are un an de contract. 

Eu nu mă grăbesc, ceea ceea trebuie să vină se va întâmpla", a continuat actualul tehnician al lui Al-Sadd, echipă din Qatar. Xavi e implicat în promovarea Mondialul din 2022 programat în micul stat asiatic din zona Golfului.

 Xavi, 41 de ani, a cucerit deja șase trofee, reușind în ultimul sezon eventul cu Al Sadd.

25 de trofeea câștigat Xavi în 17 sezoane la prima echipă a Barcelonei, între care și patru Champions League. Are 85 de goluri marcate în 767 de meciuri (al doilea după Messi în topul all-time al clubului)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Povestea emoționantă a unei refugiate în drumul spre titlul de campioană: talibanii i-au ucis tatăl la 11 ani și a fugit cu pașapoarte false!

Ancelotti miza pe el la Real Madrid, dar fotbalistul se gândește să se retragă! Când își va anunța decizia

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  05 Iunie 2021, 18:47

Corect ce spune dar nu mi se pare ca progreseaza foarte mult daca antreneaza al-kebab sau al-couscous ...

van_ghelie_netherlands
van_ghelie_netherlands  •  05 Iunie 2021, 18:34
Postat de fuller pe 05 Iunie 2021, 18:03

Repect, Xavi! Un om valoros si inteligent, care intelege ca nu poti trisa in fotbal si sari treptele de slefuire necesare. Mi-as fi dorit xa si Radoi sa aiba o asemenea atitudine.

Hai totuși să nu-i comparăm, te rog! Căzătura noastră nu are nici 1% din mentalitatea și profesionalismul lui Xavi. Ăștia au fost jucători emblematici, raționali, au fost ași în teren. Rădoi a păcălit fotbalul, era ca un șarpe pervers pe lângă Nașu și apoi s-a dus la Arabi, iar acum când are bani tare în gură și face pe deșteptul.

fuller
fuller  •  05 Iunie 2021, 18:03

Repect, Xavi! Un om valoros si inteligent, care intelege ca nu poti trisa in fotbal si sari treptele de slefuire necesare. Mi-as fi dorit xa si Radoi sa aiba o asemenea atitudine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează