INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Negocieri între Xavi și Joan Laporta » Cum s-a finalizat ultima discuție

Xavi / Foto: Getty Images
Xavi / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 20:11 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 13:21

Joan Laporta, președintele Barcelonei, face tot ce poate pentru a-l păstra pe Xavi Hernandez (44 de ani) în funcția de antrenor principal al catalanilor, chiar dacă tehnicianul și-a anunțat plecarea la finalul sezonului.

Oficialul „blaugrana” a purtat o serie de negocieri cu Xavi, în cursul zilei de miercuri, însă nu s-a ajuns la un acord pentru a continua colaborarea și după 30 iunie.

Rapidiștilor le-a intrat Farul în ochi și nu prea mai văd Europa » Cum arată clasamentul ACUM
FARUL - RAPID
Rapidiștilor le-a intrat Farul în ochi și nu prea mai văd Europa » Cum arată clasamentul ACUM

Rezultatul negocierilor de astăzi dintre Xavi și Barcelona

Fabrizio Romano a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că foarte probabil Xavi o să plece de la Barcelona, în ciuda eforturilor depuse de Laporta. O hotărâre finală între cele două părți urmează să fie luată curând.

„După discuțiile interne de astăzi (n.r.- 24 aprilie), Xavi și Barcelona încă nu au ajuns la un acord pentru a continua împreună.

Laporta insistă să îl păstreze pe Xavi, dar rămâne foarte puternică posibilitatea ca Xavi să părăsească, la finalul sezonului, clubul, care ia în considerare și alți antrenori.

Urmează decizia finală”, este mesajul postat pe X, fostul Twitter, de Fabrizio Romano, jurnalist specializat în transferuri.

Xavi și-a anunțat plecarea de la Barcelona

Xavi Hernandez a spus, pe 27 ianuarie 2024, nu va mai continua pe banca de la FC Barcelona începând cu 30 iunie. 

Xavi a făcut anunțul imediat după eșecul suferit de Barcelona contra lui Villarreal, scor 3-5: „Vreau să vă anunț că nu voi mai continua ca antrenor al Barcelonei și după data de 30 iunie. Clubul are nevoie de o schimbare”.

„Am luat decizia în urmă cu câteva zile. Cred că e momentul oportun. Ca suporter al clubului, asta simt. Am gândit ca un suporter! Cred că e o decizie de bun-simț. Am pus clubul deasupra mea. Sper ca asta să detensioneze situația. Eu mă simt responsabil pentru tot. Am făcut o treabă bună până acum, dar se termină la 30 iunie. 

Îi mulțumesc domnului președinte pentru încrederea acordată. Este cel mai bun, trebuie să îi acordăm încredere. Ne-am întâlnit, am avut o discuție firească. E timpul pentru o schimbare! M-am gândit la toți cei din club. Nimeni nu merită să fie în situația asta.

M-am gândit la soția mea, la fratele meu, la staff. Nu vreau să fiu o problemă pentru Barcelona. E ultimul lucru pe care mi l-aș dori! Soluția este să mă opresc”, au fost cuvintele lui Xavi, la acea vreme.

VIDEO Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”
Răzvan Lucescu, adio titlu! PAOK s-a împiedicat de cea mai slabă echipă din play-off
PAOK
Răzvan Lucescu, adio titlu! PAOK s-a împiedicat de cea mai slabă echipă din play-off

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează