INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS - BARCELONA 2-4

Ziarele catalane acuză dubla măsură din arbitraj: „Barcelona nu e Real Madrid”

Isco i-a marcat două goluri Barcelonei, dar catalanii s-au impus cu 4-2 / Foto: Imago
Isco i-a marcat două goluri Barcelonei, dar catalanii s-au impus cu 4-2 / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 22:17 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 23:32

Cotidianul Sport, apropiat Barcelonei, susține că maniera de arbitraj a lui Gil Manzano la meciul cu Betis a fost anti-blaugrana. Și acuză că Barca e arbitrată cu alte măsuri decât rivala Real Madrid.

Barcelona a câștigat la Sevilla, 4-2 cu Betis, pe „Benito Villamarin”, însă chiar și așa există nemulțumiri. Presa catalană a acuzat arbitrajul lui Gil Manzano. Și, sub titlul „Barcelona nu e Real Madrid”, susține că echipa pregătită de Xavi Hernandez nu e fluierată „cu aceleași măsuri ca Real Madrid”.

Florin Răducioiu l-a „dezmembrat” după Universitatea Craiova - Farul: „Un adevărat dezastru!”
CSU Craiova - Farul
Florin Răducioiu l-a „dezmembrat” după Universitatea Craiova - Farul: „Un adevărat dezastru!”

Aluzie evidentă la evenimentele de la Real Madrid - Almeria (3-2), partidă la finalul căreia oaspeții l-au arătat cu degetul pe „centralul” Francisco Jose Hernandez: „Am fost jefuiți! S-a depășit limita!”.

Vinicius a marcat golul de 2-2 cu mâna, dar reușita i-a fost validată și după consultarea VAR. Almeria a acuzat și altă decizie, când arbitrul a anulat un gol al lui Arribas pentru un fault al lui Lopy asupra lui Bellingham, comis înainte de gol.

Catalanii acuză că primul gol al lui Isco a fost înscris după un fault clar

Jurnaliștii catalani scriu că „Barcelona, care conducea cu 2-0 în minutul 56 al meciului de pe Villamarín, a văzut cum Betis a egalat prin două goluri consecutive, reușite de Isco.

Primul, după un fault clar, care va face valuri. Betis a recuperat mingea la un fault al lui Sokratis asupra lui Pedri, care l-a secerat pe jucătorul Barcelonei.

Acțiunea, revizuită de VAR, s-a încheiat cu validarea golului de către Gil Manzano, în timp ce, pe „Bernabéu”, golul de 1-3 al Almeriei a fost anulat pentru că Bellingham a simțit mâna lui Lopy pe față și s-a aruncat la pământ. Diferență totală de criterii între arbitrul de la Betis-Barça și Francisco Jose Hernandez”..

„Din imagini n-a fost clar. Dar Gil Manzano a decis că a fost regulamentar”

Sursa citată a comentat și la al doilea gol primit de catalani. „Deși în primă instanță a anulat golul lui Isco, pentru ofsaidul lui Fekir, cert este că Frenkie de Jong a degajat mingea către mijlocașul verdiblanco.

Cu toate acestea, când Borja Iglesias a atacat balonul, nu a fost clar din imagine dacă a atins mingea înainte ca aceasta să ajungă la Isco, ceea ce l-ar fi lăsat pe fostul madrilen în ofsaid. În cele din urmă, Gil Manzano a decis că nu a existat nicio atingere a lui Borja și că golul a fost regulamentar”, și-a încheiat rechizitoriul publicația amintită.

VIDEO Barcelona Roque'nRolla » Transfer oficializat de catalani: „tigrul” de 40 de milioane a venit să-i ia locul lui Lewandowski

Mai puteți citi:

Scandal monstru în Spania » Golul despre care se va vorbi tot sezonul: „Am fost jefuiți! S-a depășit limita”

Fără număr! A depășit cheltuielile Barcelonei și ale Realului într-un an!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
tk2014
tk2014  •  22 Ianuarie 2024, 15:57
Postat de befree pe 22 Ianuarie 2024, 11:30

Barcelona a fost implicata in cele mai mari scandaluri de arbitraj. Ar trebui sa fie ultima echipa de fotbal din univers care sa se planga de arbitri. Ovrebo, Aytekin, apoi scandalul Negreira, va amintiti, catalanilor? Iar eu nu sunt fan Real sau alta echipa din Spania

o gluma de club. mi-e mila de ei. astia, juventus si man utd. fost presedinte in puscarie. clubul plateste campanii denigratoare la adresa lui messi pe retele sociale ca sa-l convinga sa rezilieze singur. negreira ofera consultatii (si titluri) pentru cateva milioane pe mai mult de 10 ani. laporta ii impune lui xavi lotul pentru meciurile amicale. antrenor principal care se victimizeaza constant. aaah, Barcelona, mai mult decat un club. Ma amuza Laporta cu posterul din fata Bernabeului, dinaintea realegerii cu mesajul ‘incantat sa va revad’. Sentimentul e reciproc, Laporta.

brazisio
brazisio  •  22 Ianuarie 2024, 15:04

Barcelona nu e usa de biserica dar clar real madrid e echipa cea mai avantajata din Europa. Mama mama se ocupa tata Florez. In UCL perioada ronaldo cate decizii controversate: vs bayern munchen (2 goluri offside, eliminare gratuita), penalty si rosu buffon min 87, finala cu accidentarile lui Salah si Karius cand ramos le-a rupt botul etc. Golul lui Ramos in finala cu Atletico - offside clar...multe altele. Cand e una 50/50 real e avantajata. Barcelona a fost si ea pe ici pe colo dar clar nu ca madridul

befree
befree  •  22 Ianuarie 2024, 11:30

Barcelona a fost implicata in cele mai mari scandaluri de arbitraj. Ar trebui sa fie ultima echipa de fotbal din univers care sa se planga de arbitri. Ovrebo, Aytekin, apoi scandalul Negreira, va amintiti, catalanilor? Iar eu nu sunt fan Real sau alta echipa din Spania

Vezi toate comentariile (9)
Comentează