INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Zlatan strikes again :) "Cam mic stadionul, când mă fluieră 20.000 de oameni mă simt ca la antrenament! Sunt obișnuit să joc în fața a 80.000"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 23:16

La Galaxy a remizat în MLS, 2-2 cu Los Angeles FC. Zlatan Ibrahimovic a fost integralist, dar n-a reușit să înscrie, iar după meci a fost ironic la conferința de presă.

Întrebat despre cum a fost primit de fanii adverși pe arena "Banc of California", care are doar 22.000 de locuri, suedezul a replicat:

"Sunt foarte concentrat la meci de obicei și nu dau atenție publicului. Să fiu sincer, acest stadion e prea mic pentru mine. Sunt obișnuit să joc în fața a 80.000 de oameni. Atunci când te fluieră 80.000 începi să simți și tragi mai tare. Dar când mă fluieră 20.000 de oameni e ca la antrenament, cu tot respectul".

Vezi și: VIDEO Ibrahimovic is on fire! Supergol pentru suedez și o declarație de senzație: "Aveți noroc că n-am venit în SUA acum 10 ani, eram deja președinte!"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  28 Iulie 2018, 12:10

Figură de om :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează