Fanii lui Messi au provocat o criză la nivel mondial: „Nu putem face nimic”

Tricoul lui Lionel Messi, de la naționala Argentinei.
Foto: Imago
Tricoul lui Lionel Messi, de la naționala Argentinei. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 11:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 12:27

Tricourile pe care sunt imprimate numele și numărul superstarului naționalei Argentinei, Lionel Messi (35 de ani), nu se mai găsesc în niciun magazin Adidas din întreaga lume. 

Firma germană Adidas a epuizat stocurile cu tricoul lui Lionel Messi de la naționala Argentinei, al cărei echipament îl produce, informează cotidianul spaniol Marca. 

Vești proaste din cantonamentul Argentinei: Messi nu s-a putut antrena cu 3 zile înainte de finala CM
ARGENTINA
Vești proaste din cantonamentul Argentinei: Messi nu s-a putut antrena cu 3 zile înainte de finala CM

Parcursul naționalei sud-americane și faptul că „pumele” vor disputa finala mare a competiției, în compania Franței, au mărit vânzarea de tricouri cu numele lui Lionel Messi. Astfel, în lipsa unor tricouri originale produse de firma Adidas, pe piață au mai apărut și tricouri contrafăcute, mai arată sursa citată. 

Federația Argentiniană de Fotbal: „Nu putem face nimic în această situație”

Federația Argentiniană de Fotbal a ieșit zilele trecute cu un comunicat, în care se arăta că este responsabilitatea celor de la Adidas să rezolve problema. 

Nu putem face nimic în această situație, cu toate că este și interesul nostru să vindem cât mai multe tricouri. 
Este problema celor de la Adidas. Există și probleme în țară care îi împiedică să facă acest lucru, precum faptul că importul se face greu, dar și lipsa de personal în producție. 

- comunicat Federația Argentiniană de Fotbal

Reprezentanții firmei Adidas au mai spus că tricourile nu pot fi fabricate peste noapte, cu toate că sunt conștienți că acestea se vor vinde în număr foarte mare. În plus, germanii au spus că se pregătesc intens și încearcă să producă cât mai multe tricouri, în cazul în care Argentina se va impune în fața francezilor, în finala de duminică, de la ora 17:00, meci care va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1.

Parteneriatul dintre Federația Argentiniană de Fotbal și firma Adidas a început în anul 1974. De atunci, sud-americanii au purtat mereu echipamentele produse de firma germană de echipament sportiv. 

Actualul contract dintre Federația Argentiniană și Adidas expiră la finalul acestei luni. 

Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Fanii Argentinei cântă și dansează înaintea duelului cu Olanda

Citește și:

Cine va arbitra Croația - Maroc, finala mică a Campionatului Mondial din Qatar

FIFA a anunțat în urmă cu scurt timp cine va arbitra finala Mondialului » Francezii și argentinienii l-au mai avut la centru în Qatar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  16 Decembrie 2022, 16:00
Postat de cri5ti pe 16 Decembrie 2022, 13:21

Presimt ca va trebui făcut campion mondial cu orice preț acest Messi... A fost un jucător prea mare ca să rămână fără mondial castigat.. și e cam ultima lui șansă..

Ce prostie! Cruyff, van Basten, Gullit sau Platini n-ar fi meritat si ei un titlu mondial? Meritele individuale nu sunt echivalente cu cele ale echipei, iar Argentina are deja 2 titluri, mai mult pentru merite individuale!

cri5ti
cri5ti  •  16 Decembrie 2022, 13:21

Presimt ca va trebui făcut campion mondial cu orice preț acest Messi... A fost un jucător prea mare ca să rămână fără mondial castigat.. și e cam ultima lui șansă..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează