INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA

AMR 14 zile până la CM 2018 // Pariurile lui Șumudică: cu cine ține la Mondial, golgeterul și fotbalistul-revelație ai competiției

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 20:13

Marius Șumudică (47 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate Gazetei tipărite de joi (răsfoiește ziarul AICI) în care a vorbit și despre Campionatul Mondial din Rusia.

  • Campionatul Mondial din Rusia se desfășoară în perioada 14 iunie – 15 iulie

Proaspăt revenit în ţară după aventura de aproape un sezon la Kayserispor, Șumi este liber de contract și poate privi detașat cea mai importantă competiție fotbalistică din lume. 

"Mi-ar plăcea Franţa să ia Mondialul. Golgeter îl văd pe Neymar, iar revelaţie pe Mbappe.

Naționala noastră s-a schimbat în bine, antrenor român, sânge fierbinte. Mie îmi place mult de Contra. Va face performanţă. Dacă se va ţine o linie şi vom da credit antrenorului, plus să vină jucători din spate, de ce nu calificăm și noi? Poate şi la următoarea campanie", a declarat Șumudică.

Vezi și: EXCLUSIV Interviu incitant cu Șumudică: "Vă spun ce ofertă am refuzat azi. M-am săturat să trag la șaibă, vreau high-class!"

EXCLUSIV Întâmplare savuroasă cu Marius Șumudică în Turcia: "M-au pus să pozez așa, apoi vuiau ziarele de ceea ce am făcut" + de ce spune că românii sunt disperați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează