INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - PORTUGALIA 2-1

Anunț vital al selecționerului Portugaliei despre soarta lui Cristiano Ronaldo: "Mereu mi-a spus asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 01 iulie 2018 11:27

Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, acuză erorile defensivei și ineficiența din atac din meciul pierdut cu Uruguay, 1-2. ”Rezultatul nu e corect. Am făcut suficient să obținem un alt rezultat, însă uneori nu-ți ajunge să câștigi. Am atins obiectivul minim”.

Degeaba a avut posesia și a șutat mai mult, Portugalia n-a găsit și eficiența celeștilor. Și a mai fost trădată la Soci de apărare, dincolo de căpitanul Ronaldo, în cea mai slabă zi la Mondial.

Selecționerul Fernando Santos a fost contrariat de primul gol luat: "Uruguay a înscris întâia oară când a ajuns la poarta noastră. E un gol atipic, n-a fost nicio schemă, ci numai meritul lor și neatenția noastră la cele două diagonale. Știam că vor închide culoarul central cu 4 oameni. Am căutat să desfacem jocul pe benzi, mai ales după pauză".

"Au ieșit cu capul sus"

Antrenorul lusitan a preluat fraza lui Tabarez: "Preferam să jucăm prost, dar să ne calificăm. Rezultatul nu mi se pare corect, am făcut suficient cât să obținem un alt rezultat. Uneori nu-ți ajunge ca să învingi. Am egalat și le-am zis jucătorilor că putem să întoarcem partida, dar am primit rapid încă un gol. Jucătorii au ieșit cu capul sus. Sunt foarte triști, dar au dat totul în teren. Am atins obiectivul minim la acest turneu".

CONTEAZĂ PE RONALDO

Fernando Santos susține că Ronaldo, 33 de ani, continuă la națională: "Cristiano mai are multe de oferit fotbalului. Ne așteaptă o nouă competiție în septembrie și vrem să-i ajute pe colegii mai tineri să crească. E important pentru căpitanul nostru să rămână lângă acești puști, să fie mereu prezent. Mereu a spus că nu ne va lăsa".

Selecționerul l-a cauționat după jocul slab: "A încercat, a făcut lucrurile în modul obișnuit, a driblat, a apărut în careul advers, doar că n-a mai marcat". Și a rămas fără gol la CM în "eliminatorii"!

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

  • Franța - Argentina 4-3 Detalii AICI
  • Uruguay - Portugalia 2-1 Detalii AICI
  • Spania - Rusia, 1 iulie, ora 17:00;  Moscova
  • Croația - Danemarca, 1 iulie, ora 21:00; Novgorod
  • Brazilia - Mexic, 2 iulie, ora 17:00; Samara
  • Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov
  • Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg
  • Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  01 Iulie 2018, 16:29

De ce e vital anuntul? Click-bait nesimtit...

450119938500939
Aurel Bogdan  •  01 Iulie 2018, 15:17

Vechea poveste, cind se cîștiga meciul doar x sau y a castigat , cînd se pierde , schipa este de vină !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează