INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA A // URUGUAY - RUSIA (AZI, ORA 17:00, TVR1)

Aroganță sau realitate? Un fotbalist uruguayan surprinde înaintea meciului cu Rusia: "Nu-l știu pe Cerîșev!"

Articol de - Publicat luni, 25 iunie 2018 13:23

Rusia a fost o surpriză pentru toată lumea în primele două partide. Pentru jurnaliști, pentru fani. Și pentru adversari!

La ultima conferință de presă înaintea jocului de diseară cu rușii, ora 17:00, uruguayanul Lucas Torreira, mijlocaș la Sampdoria, a ridicat din sprâncene când a fost întrebat de Cerîșev, 3 goluri în jocurile cu Arabia Saudită (5-0) și Egipt (3-1).

Fotbalist crescut de Real Madrid! "Nu îl cunosc", a fost concluzia scurtă a mijlocașului sudamerican, care a avut, însă, cuvinte de laudă pentru selecționata adversă. "Sunt puternici, au publicul cald de partea lor, trebuie să fim atenți".

Cântece în cantonament

Dincolo, atmosfera este relaxată. Rușii, echipa cu cel mai bun golaveraj de la acest Mondial, plus 7!, își permit momente de extra-fotbal în cantonament. Astfel, închizătorul Zobnin a pierdut un pariu prin care, dacă echipa se califica în optimi, urma să cânte o piesă a idolului muzicii pop ruse din anii '90, Andrei Gubin.

"Pentru tine, Andrei, eu am fost fanul tău în adolescență", a spus Zobnin, care a fredonat "Zima holoda", "iarnă rece", piesă din 1997, abținându-se cu greu din râs.

74 de partideîn LaLiga are Cerîșev, care a jucat deja la 4 forțe ale Spaniei: Real Madrid, Sevilla, Villarreal și Valencia

"M-am gândit cum să îi anihilăm pe Cavani și Suarez. Oricum, la cât muncesc Zobnin și Gazinski în fața noastră, eu și Kutepov avem mult mai puțin de lucru" Serghei Ignașevici, stoper Rusia

Gimenez out, intră Coates

Tabarez se vede nevoit să schimbe unul dintre stoperi contra Rusiei. Gimenez, autorul golului decisiv cu Egipt, s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă al celeștilor și a suferit o ușoară leziune musculară.

El va fi înlocuit în formula de start de Coates, care va debuta la actualul Mondial la 8 ani de la primul meci în naționala Uruguayului, într-un amical cu Estonia.

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează