INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

Căpitanul Angliei alimentează speranțele fanilor: ”Putem lua titlul mondial!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2018 10:59

Harry Kane, cel mai tânăr purtător de banderolă al selecționatei Albionului la Mondiale, joacă tare: ”Nu suntem favoriți în Rusia, dar cine și-ar fi imaginat că Liverpool va ajunge în finala Ligii?”.

Campioană mondială la U20, Anglia visează de mai bine de un secol la al doilea titlu suprem. Iluziile fanilor Albionului sunt alimentate de ultimele declarații ale căpitanului Harry Kane: "Cred că putem câștiga trofeul. Știu că noi nu suntem favoriți, dar cine își imagina ca Liverpool să ajungă să joace finala Ligii Campionilor?".

"Avem nevoie de lideri în echipă"

Atacantul de 24 de ani nu se teme de lipsa de experiență a grupului. "Nu poate fi o scuză sau un alibi că noi avem echipă tânără. Mai degrabă, e lun lucru bun. Trebuie să încercăm să învingem, restul nu are niciun fel de importanță. Starea noastră de spirit e excelentă", a explicat cel mai tânăr purtător de banderolă al Angliei la o Cupă Mondială, depășind recordul lui Bobby Moore la turneul din 1966. "Îmi place să fiu un exemplu în teren și în afara lui. Avem nevoie de lideri și eu voi fi mereu disponibil cu un sfat pentru colegi. Nu vreau să ne fie frică de nimic. Trebuie să jucăm mai bine și evităm o altă Islandă", anunță golgeterul lui Tottenham.

12
goluri în 23 de meciuri pentru "naționala" Angliei are Harry Kane, prima oară căpitan contra Scoției, pe 10 iunie 2017

"Cred că e o problemă de mentalitate. Am rămas închiși în cochilie și n-am spus că vrem să ne batem la titlu de teama reacției fanilor și a presei. Trebuie să fim curajoși"
Harry Kane, căpitan Anglia

"Îmi plac provocările și știu că vor fi momente dificile. Dar dacă voi simți că cineva nu dă totul, voi fi gata să-l împing mai departe, să-i amintesc de standardele impuse"
Harry Kane, căpitan Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1213785285311900
Adrian Ionica  •  23 Mai 2018, 18:35

De mai bine de un secol..pe bune?...de cand are secolul 50 de ani ? Ce de cunostinte..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează