INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

CM 2018 // Bayern Munchen și-a făcut propriul 11 pentru Mondial! S-ar lupta pentru trofeul suprem?

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2018 18:29

Bayern Munchen a alcătuit un prim 11 al jucătorilor convocați la Campionatul Mondial din Rusia. 

Românii stau și se uită la televizor la Campionatul Mondial ce tocmai a început în Rusia, din partea Ligii 1 numai un singur participant la cea de-a 20 ediție. Este vorba de panamezul Jaime Penedo, dinamovistul care se va duela cu Anglia, cu Belgia și cu Tunisia. Dacă noi avem un singur "reprezentant", una dintre marile puteri ale fotbalului internațional, Bayern Munchen, și-a format chiar un prim 11 și le-a propus o întrebare propriilor fani: "Credeți că ar lua trofeul dacă ar juca împreună în aceeași formație?".

Bavarezii le-au prezentat suporterilor și echipa "Bayern pentru Mondial". Linia defensivă este sută la sută din Germania. Cu Neuer în poartă, cu Kimmich, Boateng, Hummels și Sule în apărare. În fața lor un alt neamț, Rudy, alături de francezul Tolisso. În linia mediană, Muller, Thiago Alcantara și James Rodriguez, pentru ca vârf să fie unul dintre candidații la titlul de golgeterul campionatului, polonezul Lewandowski.

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează