INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra, pe urmele șefului Burleanu: "Nu ne-am fi făcut de râs la Mondiale"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 14:47

Selecționerul Cosmin Contra susține ideea lui Răzvan Burleanu, conform căreia România ar fi avut loc la Campionatul Mondial.

Selecționerul s-a convins după ce a văzut mai multe meciuri și crede că România nu s-ar fi făcut de rușine. Îl surprinde însă evoluția Poloniei.

"Eu zic că nu ne-am fi făcut de ruşine. Am văzut echipe poate mai slab cotate ca noi sau mai slabe din anumite puncte de vedere ca noi care au făcut meciuri bune la acest campionat mondial şi care au produs surprize. Nu ne-am fi făcut de ruşine la acest Campionat Mondial”, a spus Cosmin Contra la TV Digi Sport.

...despre Polonia: "M-a surprins eliminarea Poloniei, mă aşteptam la mai mult de la ei. Au câştigat lejer grupa din care am făcut şi noi şi mă aşteptam să se califice în optimi".

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
893496014006517
Marian Dinu  •  29 Iunie 2018, 10:31

Da..... Si eu zic ca , daca eram antrenor la echipa națională castigam cupa.....realitatea este de fapt ca nu sunt antrenor. Asa si cu cei care tot vb. Prostii, ei își dau cu presupusul, stiu ei ca nu se făceau de ras, poate ca se făceau de ras.

dan76cj
dan76cj  •  28 Iunie 2018, 20:00

spuse antrenorul echipei de telespectatori consacrati...

fibra
fibra  •  28 Iunie 2018, 19:13

Caraghios,chiar ai capul gol? Suntem campioni mondiali la daca si noi iesim pe locul 4 in grupa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close