INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - ANGLIA 1-1 (2-1 DUPĂ PRELUNGIRI)

CROAȚIA - ANGLIA 2-1 // VIDEO Nebunie în Croația după calificarea în finala CM » Imagini incredibile cu fanii care au făcut show la Zagreb

FOTO: Twitter@B/R Football
FOTO: Twitter@B/R Football

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 09:21

Croația s-a impus în fața Angliei, 2-1 după prelungiri, și va juca duminică, de la ora 18:00 în finala Campionatului Mondial 2018, cu Franța

Aceasta este cea mai mare performanță din istoria Croației, depășind-o pe cea din 1998, când echipa condusă de Davor Suker a terminat pe locul 3. După victoria cu Anglia și calificarea în finală, fanii Croației au început petrecerea.

Mii de fani au ieșit pe străzile capitalei Zagreb și au petrecut, au aprins torțe și au cântat după calificare.

 

Citește și: Luka Modric dezvăluie ce i-a motivat pe croați în fața Angliei: "Trebuie să fie mai smeriți și să respecte adversarul mai mult"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spinoza
spinoza  •  12 Iulie 2018, 15:17

Bravo Croatia!

cristi_oase
cristi_oase  •  12 Iulie 2018, 11:26
Postat de dinamo_fan pe 12 Iulie 2018, 11:02

ma bucur pentru croati...au o finalista meritata. sper sa castige ! apropo, mai stie cineva daca in Anglia se mai da liber luni ? sau a picat ideea ? :))))))

Asta e diferenta de mentalitate intre un popor de invingatori si noi. Ei construiesc si vor performanta , cei ca tine (majoritari din pacate in tara asta ) se bucura de raul altuia. Fugi la opera ca e rost de injurat....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Iulie 2018, 11:02

ma bucur pentru croati...au o finalista meritata. sper sa castige ! apropo, mai stie cineva daca in Anglia se mai da liber luni ? sau a picat ideea ? :))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează