INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - ANGLIA, MIERCURI, 21:00, TVR 1, GSP.RO

CROAȚIA - ANGLIA // Secretul din spatele execuțiilor lui Rakitici » Croatul dezvăluie cum soacra l-a ajutat să nu mai rateze penalty-uri :D

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 10:43

Croația va juca miercuri contra Angliei, în semifinalele Campionatului Mondial. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Croația s-a calificat în semifinale după ce a trecut la penalty-uri de Danemarca, 3-2, și d Rusia, 4-3. De fiecare dată, Ivan Rakitici a transformat lovitura decisivă. Mijlocașul Barcelonei a executat perfect loviturile de departajare și și-a calificat echipa. Rakitici a dezvăluit motivul pentru care execută așa bine de la 11 metri.

"După ce am ratat un penalty în Vallecas (n.r. în 2014, într-un meci Rayo Vallecano - Sevilla), soacra mea mi-a trimis o poza cu câinele meu și mi-a spus că și el bate penalty-urile mai bine", a declarat Rakitici, potrivit Marca.

15 goluriîn 97 de meciuri are Ivan Rakitici în naționala Croației

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează