INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA

CROAȚIA - ANGLIA // Situație complicată în lotul Croației » Federația l-a dat afară după declarațiile pro-Ucraina

FOTO: Ognjen Vukojevici, în stânga
FOTO: Ognjen Vukojevici, în stânga

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 16:22

Croația va juca miercuri, contra Angliei, în semifinalele Campionatului Mondial. Meciul începe la ora 21:00 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Înainte de meciul cu Anglia, situația la naționala Croației este una complicată. Presa din Croația anunță că Federația a decis să-l demită din staff pe Ognjen Vukojevici, fost internațional croat (55 de selecții), actual scouter la Dinamo Kiev și la națională. 

"Înțeleg și respect decizia Federației. Nu vreau să fiu o povară pentru națională înaintea unui astfel de meci. În declarațiile mele nu erau conotații politice. Vreau să mulțumesc clubului meu, Dinamo Kiev, pentru că mi-a permis să fiu aici. Înțeleg că aceste afirmații pot fi interpretate diferit. Îmi pare rau și le cer scuze rușilor" Ognjen Vukojevici

Ce s-a întâmplat

După victoria cu Rusia și calificarea în semifinale, fundașul croat  Domagoj Vida (Beșiktaș, ex-Dinamo Kiev) a fost filmat cântând "Glorie Ucrainei", alături de Ognjen Vukojevici. "Dedic acest succes Ucrainei și clubului Dinamo Kiev", a spus Vukojevici. Era o reacție împotriva Rusiei pentru anexarea Crimeei și susținerea conflictului din regiunea Donbas.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  10 Iulie 2018, 08:59

"În declarațiile mele nu erau conotații politice..."...penibili mai sint oamenii !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close