INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

Dinamoviștii încă mai mizează pe Messi: "Este șocant rezultatul cu Croația"

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2018 18:47

Naționala "pumelor" a devenit subiectul principal de discuție după un start catastrofal de Campionat Mondial.

Foști campioni cu Dinamo, Ionel Dănciulescu, Cătălin Munteanu și Ionuț Badea au vizionat împreună partida Argentina - Croația (0-3) la clubul Vibere, din incinta Magic Place, care aparține lui Cristi Borcea.

"Echipele favorite încă n-au convins la Mondial. Singurul care merge brici e Ronaldo. E complicat, se vine după un sezon încărcat, de aceea marile vedete încă nu turează la maximum. Fiecare vrea să obțină rezultate maxime, probabil își dozează efortul. Eu cred că Argentina își mai poate reveni, Messi rămane Messi, mi-ar plăcea să nu părăsească atât de devreme Mondialul", a comentat Danciu-gol.

"Este șocant rezultatul cu Croația, dar cred că, dacă va reuși să treacă de grupe, Argentina poate face un Mondial de succes. Orice e posibil în fotbal", a apreciat și Munteanu.

Ionuț Badea, antrenorul Chiajnei, a comentat: "O bilă neagră pentru Polonia la primul meci, dar sunt convins că-și va reveni si va avea o altă evoluție. E bine că s-au marcat multe goluri, culmea e ca echipele care au avut mai puțină posesie au câștigat. Sper să văd mai mult de la Argentina la ultimul meci, cu Nigeria, va fi totul sau nimic".

Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meciuri / 6 puncte
2. Islanda 1m / 1p
3. Argentina 2m / 1p
4. Nigeria  1m / 0p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează